Visa Visa Visa Visa

Visa Business Electron

  • Az üzlete az Ön kezében!

 


Az OTP üzleti betéti kártyáival a modern üzletember könnyebben tud fizetni. Tudja meg miért!


Gyorsan és egyszerűen fizesse az üzleti költségeit, az útiköltségeit, az üzemanyagot vagy az irodai eszközöket. Kövesse kiadásait egyszerűen és pontosan.

A Visa Business Electron bankkártyával fizethet belföldön és külföldön egyaránt, minden Visa logóval megjelölt kereskedőknél, valamint felvehet pénzt hazai és külföldi bankautomatákon. A Visa Business Electron minden jogi személynek és vállalkozónak ajánlott, akinek van folyószámlája a bankunknál. A bankkártya 3 évig érvényes.


Rendelkezésre álló pénzösszeg

A rendelkezésre álló pénzösszeg a dinár folyószámláján lévő pénzeszközök nagyságától és a hitelkeretétől függ, minden bankkártyára meghatározott havi limiten belül. Több embert is meghatalmazhat a bankkártyája használatára és meg tudja szabni, hogy mekkora összegig használhatják pénzeszközeit a bankkártyáján.

Mit értünk a meghatalmazott személy megszabott limite alatt?

Ha a meghatalmazott személynek 100.000 dináros limitet szabott meg, az azt jelenti, hogy a meghatalmazott személy 30 napos időszakon belül használhatja ezt az összeget a bankkártyájáról (az időszak a hónap első napjától az utolsóig tart).


Biztonsításra szolgáló eszközök

  • Jogi személyek: Saját blanko váltó
  • Vállalkozók: Saját blanko váltó a tulajdonos nevén
  • Külföldi tranzakciók esetén a dinár folyószámlája a deviza árfolyam szerint lesz megterhelve.
  • A bankkártyát ingyenesen adják ki.
  • A kártya havidíja 95 dinár.
Biztosítási csomag Biztosan!

Biztosítási csomag Biztosan!


Minden bankkártya felhasználó számára elkészítettünk kedvező utasbiztosítást és pénzügyi biztosítást: Biztosan 30, Biztosan 45 és Biztosan 90. Különleges ajánlat a Visa Business Charge felhasználóinak – ingyenes Biztosan 30 biztosítás!

 

 

 

Hasznos információk

Elvesztett vagy ellopott bankkártya?