0800 23 23 22

Kada znaš da uz Prestiž
imaš više mogućnosti

Uz prenos zarade u OTP banku i odabir Prestiž paketa računa na raspolaganju su vam brojne pogodnosti prilagođene vašem životnom stilu.

Benefiti Prestiž paketa

  Zatvori

  * Uz prenos zarade na Prestiž paket možete da uštedite i do 11.000 dinara.

  * Oslobodite se plaćanja mesečne naknade i posle promo perioda

  * Nakon isteka promotivnog perioda od 6 meseci možete i dalje da budete oslobođeni plaćanja mesečne naknade od 595 dinara i to:

  • 100%  ukoliko plaćate Mastercard® Platinum debitnom karticom, koju dobijate u okviru paketa, u vrednosti od 60.000 dinara tokom meseca
  • 50% ukoliko plaćate Mastercard® Platinum debitnom karticom, koju dobijate u okviru paketa, u vrednosti od 35.000 dinara tokom meseca

  * Niže cene naknada i putno osiguranje

  • * Naknada za nalog obavljen u ekspozituri je min. 95 rsd dok je naknada za elektronski nalog uz Prestiž paket 9 rsd: (95rsd *5 naloga*6meseci)- (9 rsd*5 naloga*6meseci)= 2 580 rsd
  • * Za porodicu putno osiguranje sa uključenim osiguranim slučajem od COVID-a 19, pokriva 30 dana u toku 12 meseci – prosečna cena osiguranja za četvoročlanu porodicu je oko 5 000 rsd za 10 dana boravka van zemlje. Porodica – klijent OTP banke i njegov bračni drug, kao roditelji ili staratelji godina starosti od 19 do 70, i deca rođena u braku ili van braka, usvojena ili deca uzeta na izdržavanje do navršenih 25 godina

  Cena paketa na mesečnom nivou i cena paketa sa mogućim umanjenjem od 100%

  595 RSD
  0 RSD

  Kako da vas održavanje Prestiž paketa košta 0 dinara?

  PopustPotreba potrošnja karticom na mesečnom nivouMesečna naknada za vođenje paketa
  50%35.000 RSD 595 RSD 297,5 RSD
  100%60.000 RSD 595 RSD 0 RSD

  Plaćanjem debitnom karticom u zemlji obezbeđujete upola jeftiniji ili čak potpuno besplatan Prestiž paket!
  Dostizanjem navedene potrošnje karticom tokom meseca stekli ste uslov da se odgovarajuće umanjenje primeni za taj mesec. Računaju se sve transakcije plaćanja roba i usluga debitnom karticom u zemlji, a koje su izvršene u mesecu za koji se obračunava naknada za vođenje platnog računa.

  Umanjenje mesečne naknade ne primenjuje se u slučaju kada postoji već aktivno umanjenje po bilo kom drugom osnovu.

  Pogodnost umanjenja mesečne naknade važi do 30.04.2023.

  Pogledajte šta još paket sadrži

  • Trajni nalog – Za sve komunalne račune koje dobijate svakog meseca, plaćanje putem trajnog naloga pokazalo se kao pravi spasilac vremena i energije! Račune Infostana,JKP Informatike Novi Sad, JKP Objedinjene naplate Niš, Elektro distribucije, fiksnih i mobilnih operatera (Telekom, A1 Srbija, Telenor), kao i Dunav osiguranja i Generali osiguranja , plaćajte u jednom koraku, bez mnogo muke.
  • Imaćete svog Ličnog bankara – Iskustvo stručnjaka koji vam može brzo pomoći ili vam rešiti nedoumice, pojasniti termine i uslove je neprocenjivo. Lični bankar će vam uvek biti na raspolaganju, posvećen vama i vašem poslovanju.
  • SMS usluga – sistem koji vam omogućava da proverite stanje na računu SMS porukom i ukoliko želite, mogućnost da dobijate obaveštenja o uplatama i izvršenim transakcijama platnim karticama. U okviru Prestiž paketa, sva SMS obaveštenja o transakcijama izvršenim platnim karticama su potpuno besplatna.
  • Govorni automat – Lako, jednim telefonskim pozivom proverite stanje na svom računu, izvršite prenos sredstava po tekućim i štednim računa, obavite čak i kupovinu valuta.
  • Dodatne debitne kartice na zahtev – bez naknade za održavanje kartica

  Dobro je da znate

  • Za otvaranje računa uz Prestiž paket, potrebna vam je samo važeća lična karta.
  • Ukoliko imate karticu za plaćanje u inostranstvu, plaćanja možete nesmetano obavljati u bilo kojoj valuti, potrebno je samo da imate sredstva na svom evro tekućem računu.

  Popunite polja forme


   0/36


   0/36


   Vidi pravila

   Hvala što ste poslali upit naša
   sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

   Mapa ekspozitura

   Pronađite ekspozituru

   Online ekspozitura

   Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

   Saznaj više
   Vrati se gore