Állandó megbízás

  • Szabaduljon meg a számlafizetéstől
  • Feletkezzen meg örökre a havi kötelességeiről
  • Sorban állás nélkül! Jutalék nélkül!

 


Az OTP bank fizet Önök helyett

Elfelejti kifizeetni a számláit? Megesik, hogy nem találja a telefonszámláját? Nekünk van megoldásunk – a rendszeres havi költségeit, biztosítását, vezetékes- és mobiltelefonja számláit az OTP bank kifizeti a nevében, közvetlen számlázással.

Hasznos információk

A számlák fizetése

Az állandó megbízások segítségével ezeket a számlákat tudja kifizetni:

  • JKP Informatika Újvidék
  • JKP Objedinjena naplata Nis
  • JKP Infostan Belgrád
  • Telenor Srbija
  • VIP mobile Srbija
  • Telekom Srbija /vezetékes- és mobilszolgáltató /
  • A.D. Dunav biztosítás Belgrád

Az állandó megbízások használata különböző kiváltságokkal jár, mivel időben lesznek kifizetve számlái és így a fent felsorolt vállalatok kedvezményeit élvezheti.

Ha a hónap 24. napjáig bejelentkezik a JKP Objedinjene naplate Nis, JKP Infostan Belgrád vagy Telekom számlái fizetésére, a számlái a következő hónapban időben lesznek kifizetve.

A JKP Informatika, Telenor és VIP számlák fizetését a hónap utolsó napjáig be tudja jelenteni az állandó megbízásaiba és már a következő hónapban ki lesznek fizetve az előző havi számlái. A folyószámláról való kifizetések a hónap 10. és 20. napja között fognak lezajlani, a vállalatoktól függően, ezért fontos, hogy feltöltse egyenlegét ebben az időszakban.

Ahhoz, hogy aktiválja az állandó megbízásokat, fontos, hogy egyik fiókunkba elhozza a számlát teljes egészében, a szolgáltató befizetőlapjával.

A bankunk SMS értesítést is tud küldeni arról, hogy melyik számlája lett befizetve és mekkora összegben, valamint kérésére hitelesített bizonylatot is kaphat a befizetésről. Az SMS kiküldése 4 dinárba kerül, a bizonylatért pedig 20 dinárt kell fizessen az OTP Bank fiókjában.

Mi a tartós megbízás fix összeggel és egy meghatározott napon a hónapban?

Használja az állandó megbízásokat más számlákra való átutalásokkor, a bankon belül és kívül, Ön által választott rendszerességgel és érvényességi idővel.
A bejelentkezés és a szolgáltatás használata ingyenes, regisztráljon a legközelebbi OTP fiókban!

A közvetlen megbízással ellentétben, a tartós megbízáshoz meg kell adnia a fix összeget és egy napot a hónapban (rendszerességi és érvényességi idő), amelyen szeretné végrehajtani az állandó megbízást. Az állandó megbízásokat nem csak a dinár folyószámláján tudja végbevinni, hanem dinár- és devizaszámla, valamint megtakarítási számlán is, így az állandó megbízásaival az OTP Bankon belüli és azon kívüli dináros átutalásokat indíthat és pénzt válthat.
Az OTP Bankon belüli számlákra való átutalásokért nem kell fizetni, míg a bankunkon kívüli állandó megbízásokért jutalékot kell fizetni, csakúgy, mint a bankunkon kívüli tranzakciókért amelyeket ügyfélablakunknál intéz.

Díjak és jutalékok

Díjak és jutalékok


Ellenőrizze le a díjakat és jutalékokat