Állandó megbízás

  • Szabaduljon meg a számlafizetéstől
  • Feletkezzen meg örökre a havi kötelességeiről
  • Sorban állás nélkül! Jutalék nélkül!

 


Az OTP bank fizet Önök helyett

Elfelejti kifizeetni a számláit? Megesik, hogy nem találja a telefonszámláját? Nekünk van megoldásunk – a rendszeres havi költségeit, biztosítását, vezetékes- és mobiltelefonja számláit az OTP bank kifizeti a nevében, közvetlen számlázással.

Hasznos információk

A számlák fizetése

Az állandó megbízások segítségével ezeket a számlákat tudja kifizetni:

  • JKP Informatika Újvidék
  • JKP Objedinjena naplata Nis
  • JKP Infostan Belgrád
  • Telenor Srbija
  • VIP mobile Srbija
  • Telekom Srbija /vezetékes- és mobilszolgáltató /
  • A.D. Dunav biztosítás Belgrád

Az állandó megbízások használata különböző kiváltságokkal jár, mivel időben lesznek kifizetve számlái és így a fent felsorolt vállalatok kedvezményeit élvezheti.

Ha a hónap 24. napjáig bejelentkezik a JKP Objedinjene naplate Nis, JKP Infostan Belgrád vagy Telekom számlái fizetésére, a számlái a következő hónapban időben lesznek kifizetve.

A JKP Informatika, Telenor és VIP számlák fizetését a hónap utolsó napjáig be tudja jelenteni az állandó megbízásaiba és már a következő hónapban ki lesznek fizetve az előző havi számlái. A folyószámláról való kifizetések a hónap 10. és 20. napja között fognak lezajlani, a vállalatoktól függően, ezért fontos, hogy feltöltse egyenlegét ebben az időszakban.

Ahhoz, hogy aktiválja az állandó megbízásokat, fontos, hogy egyik fiókunkba elhozza a számlát teljes egészében, a szolgáltató befizetőlapjával.

A bankunk SMS értesítést is tud küldeni arról, hogy melyik számlája lett befizetve és mekkora összegben, valamint kérésére hitelesített bizonylatot is kaphat a befizetésről. Az SMS kiküldése 4 dinárba kerül, a bizonylatért pedig 20 dinárt kell fizessen az OTP Bank fiókjában.

Mi a tartós megbízás fix összeggel és egy meghatározott napon a hónapban?

Használja az állandó megbízásokat más számlákra való átutalásokkor, a bankon belül és kívül, Ön által választott rendszerességgel és érvényességi idővel.
A bejelentkezés és a szolgáltatás használata ingyenes, regisztráljon a legközelebbi OTP fiókban!

A közvetlen megbízással ellentétben, a tartós megbízáshoz meg kell adnia a fix összeget és egy napot a hónapban (rendszerességi és érvényességi idő), amelyen szeretné végrehajtani az állandó megbízást. Az állandó megbízásokat nem csak a dinár folyószámláján tudja végbevinni, hanem dinár- és devizaszámla, valamint megtakarítási számlán is, így az állandó megbízásaival az OTP Bankon belüli és azon kívüli dináros átutalásokat indíthat és pénzt válthat. A pénzváltás változó árfolyam szerint zajlik, míg a Bonus számlacsomagok felhasználói a középárfolyam szerint válthatnak devizákat, figyelembe véve a Bonus és Gold csomagok havi váltási összegeinek limitét.

Az OTP Bankon belüli számlákra való átutalásokért nem kell fizetni, míg a bankunkon kívüli állandó megbízásokért jutalékot kell fizetni, csakúgy, mint a bankunkon kívüli tranzakciókért amelyeket ügyfélablakunknál intéz.

Díjak és jutalékok

Díjak és jutalékok


Ellenőrizze le a díjakat és jutalékokat