Visa plus za minus

Visa plus za minus kartica dostupna je svim klijentima koji imaju otvoren tekući račun u OTP banci.

VISA

Debitna kartica OTP banke Visa plus za minus omogućava klijentima korišćenje dozvoljenog minusa bez kamate, od dana transakcije do poslednjeg dana u mesecu!

ONLINE prijava

Šta vam kartica omogućava?

Sve obaveze nastale korišćenjem ove kartice ne zadužuju tekući račun na dan transakcije nego samo rezervišu iznos transakcije po tekućem računu. Poslednjeg dana u mesecu skidaju se rezervacije po tekućem računu i zadužuje se tekući račun za sve transakcije i provizije nastale korišćenjem debitne Visa plus za minus kartice tokom meseca.


Koristite svoj dozvoljeni minus za 195 RSD mesečno ili besplatno u okviru Gold, Bonus i Paketa za penzionere!

Izdavanje osnovne kartice i dodatnih kartica se ne naplaćuje, mesečno održavanje kartice u okviru Paketa za penzionere kao i Bonus i Gold paketa se ne naplaćuje.
Ukoliko uzmete karticu van ovih paketa, mesečno održavanje je 195 dinara za osnovnu i 50 dinara za dodatne kartice.

Visa plus za minus kartica ima dnevne limite za podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje na POS terminalima. Opširnije informacije možete pročitati ovde


Želite da promenite Pin kod kartice?

Kod nas to možete učiniti sami - brzo, jednostavno i povoljno!

Sve kartice!

U okviru usluge PIN management svi korisnici platnih kartica (Dina, Visa, MasterCard/Maestro) na bankomatima OTP banke mogu promeniti Pin kartice kada god požele.

otp

Jedinstveni Pin kod!

Ukoliko ne želite da pamtite više različitih Pin kod brojeva za vaše kartice, izaberite četiri broja koja lako pamtite i definišite jedinstveni Pin kod za sve kartice koje koristite.


Deblokiranje Pin koda!

Blokirali ste Pin kod na bankomatu ili POS terminalu? Narednom transakcijom na bankomatu ili POS terminalu, unoseći ispravan Pin kod, odblokiraćete karticu.
Izgubljena ili ukradena kartica?

U slučaju gubitka ili krađe kartice, u najkraćem roku obavestite OTP HelpDesk na sledeće brojeve telefona:
0700 480 048 ili +381 21 4800 048.

Pozovite nas i vaša kartica će istog momenta biti blokirana.
Naknade i provizije