Visa Classic FX kartica

Visa Classic FX je debitna kartica namenjena vlasnicima deviznih tekućih računa, te je i iznos sredstava koji možete trošiti ovom karticom jednak iznosu novca koji imate na deviznom računu.

VISACLAssic

Vašu Visa Classic FX karticu možete koristiti i na svim bankomatima OTP banke i drugih banaka u zemlji i inostranstvu, a kao posebnu pogodnost izdvajamo izuzetno male troškove podizanja novca na bankomatima banaka članica OTP Bank grupe. Podizanje novca na bilo kom bankomatu banaka članica OTP Bank grupe, u bilo kom iznosu će Vas koštati samo 1 EUR !

ONLINE prijava

Zašto da izaberete Visa Classic FX karticu?

Postoji mnogo dobrih razloga da koristite Visa Classic FX karticu:

  • Potpuna bezbednost – savremeni način plaćanja podrazumeva bezbednost; prilikom preuzimanja kartice u banci, dobijate PIN kod koji je poznat samo Vama i bez koga nije moguće podići novac na bankomatu;
  • Komfornost u kupovini - novac je uvek dostupan; kada krenete u kupovinu ne morate da se preračunavate da li ste poneli dovoljno novca, a osim toga oslobođeni ste i briga oko nošenja gotovine u džepu;
  • Lagodnost u inostranstvu - uz Visa Classic FX više ne morate da tražite menjačnice u kojima možete promeniti novac u lokalnu valutu ili da brinete da li su devize na sigurnom mestu; novac je sa Vama – u valuti koja Vam je potrebna.

Želite da promenite Pin kod kartice?

Kod nas to možete učiniti sami - brzo, jednostavno i povoljno!

Sve kartice!

U okviru usluge PIN management svi korisnici platnih kartica (Dina, Visa, MasterCard/Maestro) na bankomatima OTP banke mogu promeniti Pin kartice kada god požele.

otp

Jedinstveni Pin kod!

Ukoliko ne želite da pamtite više različitih Pin kod brojeva za vaše kartice, izaberite četiri broja koja lako pamtite i definišite jedinstveni Pin kod za sve kartice koje koristite.


Deblokiranje Pin koda!

Blokirali ste Pin kod na bankomatu ili POS terminalu? Narednom transakcijom na bankomatu ili POS terminalu, unoseći ispravan Pin kod, odblokiraćete karticu.


Visa Classic FX kartica ima dnevne limite za podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje na POS terminalima. Opširnije informacije možete pročitati ovde

Izdavanje kartice

Visa Classic FX kartica se izdaje na period od 3 godine, pri čemu nećete imati nikakvih troškova prilikom izdavanja kartice, kao i njenog održavanje za ceo period korišćenja. Nakon isteka roka važenja, automatski Vam se izdaje nova kartica. Ukoliko želite, možete ovlastiti još dve osobe koje će imati dodatne kartice i time mogućnost da koriste novac sa Vašeg računa.

Izgubljena ili ukradena kartica?

U slučaju gubitka ili krađe kartice, u najkraćem roku obavestite OTP HelpDesk na sledeće brojeve telefona:
0700 480 048 ili +381 21 4800 048.

Pozovite nas i vaša kartica će istog momenta biti blokirana.
Naknade i provizije