MasterCard Debit beskontaktna kartica

Za sve vlasnike paketa računa u OTP banci, pripremili smo MasterCard Debit karticu sa naprednom beskontaktnom tehnologijom. Kupovina se obavlja jednostavnim prislanjanjem kartice na čitač!


MasterCard

KADA JEDNA SREDA POSTANE SREDA ZA DVOJE. NEPROCENJIVO!

Odlična ponuda za korisnike beskontaktnih Mastercard® i Maestro® kartica!

Od 1. marta, svake prve srede u mesecu do kraja godine, platite u bilo kojoj knjižari Delfi u Srbiji beskontaktnim Mastercard® ili Maestro® karticama u iznosu od minimum 500,00 dinara i dobijate knjigu izdavačke kuće Laguna! Plaćanje mora biti obavljeno prislanjanjem kartice na POS terminal, a akcija traje dok traju zalihe.

Takođe, od 1. marta svake prve srede u mesecu do kraja godine, platite bioskopsku kartu beskontaktnim Mastercard® ili Maestro® karticama prislanjanjem na POS terminal na blagajnama Cineplexx bioskopa u tržnom centru “Delta City” i “Ušće” u Beogradu, tržnom centru „Plaza“ u Beogradu, tržnom centru “Plaza” u Kragujevcu, tržnom centru “Stop Shop” u Nišu, u periodu i drugu kartu dobijate na poklon!

Više informacija na linku: http://www.mastercard.com/rs/consumer/promocija-sreda-za-dvoje.html

Koristite za beskontaktno plaćanje jednu od tri OTP kartice MasterCard Debit, RED STAR ili PFC kartice OTP banke i učestvujte u akciji!


Paypass

Debitna platna kartica sa integrisanom beskontaktnom tehnologijom omogućava beskontaktno plaćanje koje kupovinu čini brzom, jednostavnom i funkcionalnom, naročito kada je reč o kupovinama manjih vrednosti.

ONLINE prijava

Kako se koristi MasterCard beskontaktna kartica?

Kupovina se obavlja jednostavnim prislanjanjem kartice čitaču. Beskontaktne transakcije se mogu vršiti samo na prodajnim mestima koja su opremljena POS terminalima koji poseduju čitače za beskontaktna plaćanja ili tzv „contactless“uređaje.

Za plaćanja do 1.500 dinara nije potreban unos PIN koda dok za plaćanja preko 1.500 dinara unosi se PIN kod.

Iznos raspoloživog novca na kartici je jednak iznosu novca na Vašem računu, uključujući i dozvoljeno prekoračenje po tekućem računu (dozvoljeni minus). Korišćenje kartice je omogućeno u zemlji i inostranstvu, na internetu, kao i na svim prodajnim mestima i bankomatima sa prepoznatljivom oznakom MasterCard.

Kartica se preuzima u banci gde Vam se uručuje PIN (lični identifikacioni broj) koji znate samo Vi.
Izdavanje osnovne kartice i dodatnih kartica, kao i mesečno održavanje kartice se ne naplaćuje.


Podizanje novca na OTP bankomatima

Vašu MasterCard Debit karticu možete koristiti i na svim bankomatima OTP banke i drugih banaka u zemlji i inostranstvu, a kao posebnu pogodnost izdvajamo izuzetno male troškove podizanja novca na bankomatima banaka članica OTP Bank grupe. Podizanje novca na bilo kom bankomatu banaka članica OTP Bank grupe, u bilo kom iznosu će Vas koštati samo 1 EUR ! Kartica se izdaje na rok do tri godine, a nakon isteka ovog perioda, automatski se izdaje nova kartica.


MasterCard beskontaktna kartica ima dnevne limite za podizanje gotovine na bankomatima i plaćanje na POS terminalima. Opširnije informacije možete pročitati ovde


Želite da promenite Pin kod kartice?

Kod nas to možete učiniti sami - brzo, jednostavno i povoljno!

Sve kartice!

U okviru usluge PIN management svi korisnici platnih kartica (Dina, Visa, MasterCard/Maestro) na bankomatima OTP banke mogu promeniti Pin kartice kada god požele.

otp

Jedinstveni Pin kod!

Ukoliko ne želite da pamtite više različitih Pin kod brojeva za vaše kartice, izaberite četiri broja koja lako pamtite i definišite jedinstveni Pin kod za sve kartice koje koristite.


Deblokiranje Pin koda!

Blokirali ste Pin kod na bankomatu ili POS terminalu? Narednom transakcijom na bankomatu ili POS terminalu, unoseći ispravan Pin kod, odblokiraćete karticu.


Izgubljena ili ukradena kartica?

U slučaju gubitka ili krađe kartice, u najkraćem roku obavestite OTP HelpDesk na sledeće brojeve telefona:
0700 480 048 ili +381 21 4800 048.

Pozovite nas i vaša kartica će istog momenta biti blokirana.
Naknade i provizije