Maestro Junior kartica

E-džeparac za vaše dete!

Maestro junior kartica

Uz korišćenje Maestro Junior kartice vaše dete će se na najbolji način edukovati za korišćenje modernih sredstava plaćanja, neophodnih u savremenom svetu.

ONLINE prijava

Podrška koja vredi!

Uz korišćenje Maestro Junior kartice vaše dete će se na najbolji način edukovati za korišćenje modernih sredstava plaćanja, neophodnih u savremenom svetu.

Omogućite svom detetu pristup novčanim sredstvima u svakodnevnim situacijama, bezbrižna putovanja ili kupovinu preko interneta, pri čemu ćete u svakom trenutku imati kontrolu trošenja novca.


Osnovne informacije


Karticu mogu da dobiju svi zainteresovani, bez obzira da li su klijenti OTP banke ili drugih banaka. Korišćenje kartice je omogućeno u zemlji i inostranstvu, na internetu, kao i na svim prodajnim mestima i bankomatima sa prepoznatljivom oznakom Maestro/MasterCard.

Sredstva se mogu uplaćivati u dinarima i u evrima, a moguće je i prebacivati ih sa računa roditelja. Iznos raspoloživog novca na kartici je jednak iznosu sredstava na računu kartice.


Potrebna dokumentacija

Za roditelja, koji je i vlasnik računa, potrebna je važeća lična karta ili pasoš. Za dete, korisnika kartice, potreban je izvod iz matične knjige rođenih, a ukoliko je dete starije od 16 godina potreban je i važeći identifikacioni dokument (pasoš ili lična karta).
Limit po kartici

Prilikom popunjavanja zahteva za karticu birate jedan od ponuđenih dnevnih limita. Dnevni limit predstavlja maksimalni iznos u dinarskoj protivvrednosti koji se može potrošiti plaćanjem karticom u jednom danu. Na ovaj način kontrolišete dnevnu potrošnju karticom i štitite se od eventualnih zloupotreba.

Dnevni limiti predviđeni za Maestro Junior karticu:

box 500 RSD box 1 000 RSD box 5 000 RSD box 10 000 RSD box 25 000 RSD


Kontrola troškova

O svakom odlivu na kartici u iznosu većem od 100 dinara bićete obavešteni putem SMS servisa, koji je obavezan za vlasnika računa.

Izgubljena ili ukradena kartica?

U slučaju gubitka ili krađe kartice, u najkraćem roku obavestite OTP HelpDesk na sledeće brojeve telefona:
0700 480 048 ili +381 21 4800 048.

Pozovite nas i vaša kartica će istog momenta biti blokirana.Naknade i provizije