EXIT magična kartica OTP banke

EXIT magična kartica OTP banke je bila zvanično sredstvo plaćanja na ovogodišnjem EXIT festivalu. Magija kartice se nastavlja i nakon festivala: na preko 400 prodajnih mesta širom Srbije dobijaš popust od 5% pa do čak 50%

EXIT 2016

EXIT magična kartica OTP banke nagrađuje najaktivnije korisnike!EXIT magična kartica OTP banke svojim korisnicima donosi vredne poklone. Svi registrovani korisnici koji ostvare
najveći broj transakcija preko 1000 dinara, svakog meseca dobijaju vredne nagrade, dok će na svaka tri meseca
korisnik sa najvećom potrošnjom na kartici biti nagrađen magičnim putovanjem za dvoje!

Više informacija na EXITFEST.ORG i EXITMAGICCARDZašto je EXIT kartica OTP banke magična?

EXIT magična kartica OTP banke je multifunkcionalna kartica, prva na srpskom tržištu, sa najnovijom tehnologijom MasterCard-a!

Ova kartica ti omogućava popuste od 5% do 50% na preko 400 lokacija u Srbiji, od knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana ili kupovine garderobe po specijalnim cenama!

To nije sve! EXIT magična kartica omogućava i trogodišnje besplatne bankarske usluge u okviru Free paketa OTP banke!

Uz magičnu karticu moguće je plaćanje u zemlji, inostranstvu i preko interneta na svim lokacijama sa oznakom MasterCard.

Karticu možeš kupiti u bilo kojoj filijali OTP banke!

Detaljne informacije o kartici možeš pročitati u Uputstvu


Gde možeš kupiti karticu i kako do popusta?


EXIT magičnu karticu OTP banke možeš kupiti u bilo kojoj filijali OTP banke.

Ne zaboravi: da bi kartica imala potpunu platnu funkciju nakon festivala, neophodno je da se REGISTRUJEŠ u bilo kojoj filijali OTP banke i time stičeš mogućnost da iskoristiš brojne popuste na festivalu i na preko 400 prodajnih mesta širom zemlje!

Registracija je veoma jednostavna, traje samo nekoliko minuta i uz ličnu kartu ili pasoš je možeš obaviti u bilo kojoj filijali OTP banke!


Zbog velikog intersovanja, akciju besplatnog otvaranja Free paketa

računa smo produžili do 01.07.2017.
Popusti

Ostvari brojne popuste koji se kreću od 5% do čak 50% kod preko 400 zvaničnih partnera EXIT magične kartice OTP banke! Od knjižara, pozorišta, koncerata do kafića, teretana ili kupovine garderobe po specijalnim cenama, sa EXIT magičnom karticom učestvuješ u akcijama u tržnim centrima širom zemlje. Život postaje jednostavniji, lakši i bogatiji uz savremenu tehnologiju i kontrolu računa na svom pametnom telefonu. Proveri prodajna mesta Ovde


Kako da pratiš stanje i promene na kartici?


Uz savremenu tehnologiju život je lakši! Preuzmi aplikaciju OTP Card Info uz koju možeš da pratiš svako plaćanje karticom kao i bilo kakvu izmenu na svom računu kartice!

Preuzmi aplikaciju odmah!

QR code


Potrebne su ti detaljnije informacije o kartici?


Pozovi Info Centar OTP banke i saznaj sve informacije o EXIT magičnoj kartici kao i o drugim proizvodima OTP banke:

0700 480 400 (za pozive sa fiksnog telefona)
+381 21 4800 400 (za pozive sa mobilnog telefona ili iz inostranstva)
Ukoliko izgubiš karticu ili ti je neko ukrade, prijavi odmah na: 0 700 48 00 48 ili +381 21 48 000 48.Naknade i provizije