Sinhro - za paušalce | OTP banka Srbija
Online banking Kontakt centar 0800 23 23 22
Online banking

Sinhro – za paušalce

Osluškivali smo vaše potrebe i napravili posebnu ponudu za vas - samostalne stručnjake paušalce.

Sinhro paket

Olakšano dnevno bankarstvo kroz jedinstven paket koji je skup usluga i bankarskih proizvoda za fizičko lice i za paušalnog preduzetnika.

 • Otvara se na zahtev klijenta, a uključen je u cenu paketa

Zatvori
Cena paketa mesečno sa Mastercard Gold debitnom karticom
495 RSD
Cena paketa mesečno sa Mastercard Platinum debitnom karticom i putnim osiguranjem
695 RSD

Sinhro paket je jedinstven paket koji je skup usluga i bankarskih proizvoda za fizičko lice i za paušalnog preduzetnika.

Mogućnost kreditiranja

Proizvodi poput dozvoljenog minusa, keš kredita, kreditne kartice, kao i dugoročna ulaganja poput lizinga za vozila i stambenih kredita sada su dostupni i vama. Pogledajte našu ponudu kombinovanog stambenog kredita, kontaktirajte nas da se raspitate o uslovima i zajedno ćemo na osnovu ugovora koji imate pronaći odgovarajuće rešenje za vas.

Online ekspozitura

Dostupna u našoj e-bank aplikaciji da sve nedoumice rešite bez odlaska u banku i van njenog uobičajenog radnog vremena putem video razgovora sa bankarom.

Aplikacija Pausal

Zato što znamo da su za preduzetnike paušalce vođenje knjiga i ostali administrativni poslovi dodatna obaveza koja iziskuje vreme i novac, uz Sinhro paket imate prva 3 meseca besplatnog korišćenja (ponuda važi do kraja 2021. godine) Pausal aplikacije koja vam omogućava:

Saznajte više o Pausal aplikaciji. Ponuda za Pausal aplikaciju – prva 3 meseca besplatnog korišćenja – važi do kraja 2021. godine. Period trajanja besplatnog korišćenja počinje od dana registracije u PAUSAL aplikaciji, a nakon isteka 3 meseca prelazi se na redovno plaćanje u skladu sa cenovnikom PAUSAL-a koji je dostupan na njihovom zvaničnom sajtu www.pausal.rs

Uvek povoljan kurs za prilive iz inostranstva

Kao samostalni stručnjak, vaš biznis nema granica. Radite sa celim svetom, a svoju zaradu realizujte glatko uz posebne uslove za konverziju evra. Svaki put kada dobijete EUR uplatu iz inostranstva, moći ćete da zamenite evre u dinare po kursu fiksiranom prema srednjem kursu NBS. Ovo će vam omogućiti povoljnu transakciju valute i isti kurs nezavisno od visine iznosa uplate. Kurs koji se primenjuje za prodaju deviza u EUR valuti SINHRO korisnicima je fiksiran na -0,3% u odnosu na srednji kurs Narodne Banke Srbije.

Kao korisnik SINHRO paketa sada imate pogodnost da za sve konverzije preko 5.000 USD, dobijete direktne kotizacije i da zamenu valute izvršite po najpovoljnijim uslovima na tržištu. Takođe, i za sve Vaše konverzije za iznose ispod 5.000 USD važiće povoljniji kurs, u skladu sa zvaničnom kursnom listom Banke na dan konverzije.

 

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore