0800 23 23 22 Online banking

Kada znaš da si profesionalac u svom poslu

Za vas koji ste posvećeni svom poslu i čiji profesionalizam podrazumeva efikasnost i brzinu, bez puno papirologije i čekanja, kreirali smo Sinhro – paket za paušalne preduzetnike.

Sinhro paket

Za vaše poslovne potrebe i životne planove na raspolaganju vam je jedinstven paket usluga i proizvoda kojima ćemo vas podržati na putu profesionalnog i ličnog uspeha.

 • Otvara se na zahtev klijenta, a uključen je u cenu paketa

Zatvori
Cena paketa mesečno sa Mastercard Gold debitnom karticom
495 RSD
Cena paketa mesečno sa Mastercard Platinum debitnom karticom i putnim osiguranjem
695 RSD

Sinhro - za paušalce

Sinhro paket je jedinstven paket usluga i bankarskih proizvoda za paušalnog preduzetnika i fizičko lice.

  0/8


  0/36


  0/36


  Vidi pravila

  Uvek povoljan kurs za prilive iz inostranstva

  Kao samostalni stručnjak, vaš biznis nema granica. Radite sa celim svetom, a svoju zaradu realizujte glatko uz posebne uslove za konverziju evra. Svaki put kada dobijete EUR uplatu iz inostranstva, moći ćete da zamenite evre u dinare po kursu fiksiranom prema srednjem kursu NBS. Ovo će vam omogućiti povoljnu transakciju valute i isti kurs nezavisno od visine iznosa uplate. Kurs koji se primenjuje za prodaju deviza u EUR valuti Sinhro korisnicima je fiksiran na -0,3% u odnosu na srednji kurs Narodne Banke Srbije.

  Kao korisnik Sinhro paketa sada imate pogodnost da za sve konverzije preko 5.000 USD, dobijete direktne kotizacije i da zamenu valute izvršite po povoljnijim uslovima na tržištu. Takođe, i za sve vaše konverzije za iznose ispod 5.000 USD važiće povoljniji kurs, u skladu sa zvaničnom kursnom listom Banke na dan konverzije.

  Mogućnost kreditiranja

  Proizvodi poput dozvoljenog minusa, keš kredita, kreditne kartice, kao i dugoročna ulaganja poput lizinga za vozila i stambenih kredita sada su dostupni i vama. Pogledajte našu ponudu kombinovanog stambenog kredita, kontaktirajte nas da se raspitate o uslovima i zajedno ćemo na osnovu ugovora koji imate pronaći odgovarajuće rešenje za vas.

  Online ekspozitura

  Dostupna u našoj e-bank aplikaciji da sve nedoumice rešite bez odlaska u banku i van njenog uobičajenog radnog vremena putem video razgovora sa bankarom.

  Popunite polja forme


   0/36


   0/36


   Vidi pravila

   Hvala što ste poslali upit naša
   sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

   Mapa ekspozitura

   Pronađite ekspozituru

   Online ekspozitura

   Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

   Saznaj više
   Vrati se gore