0800 23 23 22 Online banking

Za bezbrižnije godine pred vama

Dobrovoljni penzijski fond

Dobrovoljni penzijski fond

Obezbedite sebi kvalitet i stil života na koji ste navikli dok ste zaposleni, i u godinama i decenijama koje slede. Ukoliko već razmišljate o tome gde svoj zarađeni novac možete da investirate, idealno je vreme da počnete da uplaćujete u svoj dobrovoljni penzijski fond. Uplata u penzijske fondove fleksibilnija je od oročene štednje, a ovim ulaganjem bićete u prilici da sebi obezbedite dodatni izvor prihoda u godinama koje su pred vama.

Bez opterećenja danas, povećajte kvalitet života sutra

U vreme dok ste poslovno aktivni i kada vam karijera napreduje, obezbedite sebi dodatnu finansijsku sigurnost ulaganjem u dobrovoljni penzijski fond. Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa DDOR-Garantom, za ugovaranje privatnih penzija na raspolaganju su vam licencirani agenti prodaje privatnih penzija.

Postoje brojne prednosti ulaganja u dobrovoljne penzijske fondove, kao vrste dugoročne štednje:

  Zatvori

  Fond se prilagođava vama i prati ritam vaših potreba i mogućnosti

  Dobrovoljni penzijski fondovi vas ne opterećuju u svakodnevici, a povećavaju kvalitet života u budućnosti:

   Zatvori

   Društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom DDOR-GARANT A.D. BEOGRAD veoma uspešno upravlja sa dva fonda, to su DDOR-GARANT EKVILIBRIO i DDOR-GARANT ŠTEDNJA. Oba fonda spadaju u konzervativne fondove kojima je prioritet sigurnost ulaganja, u odnosu na profitabilnost investiranja, a uz opreznu politiku investiranja, oba fonda ostvaruju stabilne prinose na uloženi novac.
   Poslovanje DDOR-Garanta je transparentno i strogo regulisano zakonskom regulativom, a konzervativna investiciona politika fonda pruža veću sigurnost sredstava uz ostvarivanje prinosa shodno preuzetom riziku.

   Dodatne informacije

   Obezbedite sebi dodatne prihode za bezbrižne i mirne dane pred vama. Pozovite nas ili aplicirajte odmah za privatnu penziju i završite ceo proces online, bez potrebe dolaska u ekspozituru.

   0800 300 008

   Mapa ekspozitura

   Pronađite ekspozituru

   Online ekspozitura

   Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

   Saznaj više
   Vrati se gore