0800 23 23 22 Online banking

Za bezbrižnije godine pred vama

Dobrovoljni penzijski fond

Ostavite svoje podatke, a mi ćemo Vas kontaktirati i zakazati sastanak.

Dobrovoljni penzijski fond

Obezbedite sebi kvalitet i stil života na koji ste navikli dok ste zaposleni, i u godinama i decenijama koje slede. Ukoliko već razmišljate o tome gde svoj zarađeni novac možete da investirate, idealno je vreme da počnete da uplaćujete u svoj dobrovoljni penzijski fond. Uplata u penzijske fondove fleksibilnija je od oročene štednje, a ovim ulaganjem bićete u prilici da sebi obezbedite dodatni izvor prihoda u godinama koje su pred vama.

Bez opterećenja danas, povećajte kvalitet života sutra

U vreme dok ste poslovno aktivni i kada vam karijera napreduje, obezbedite sebi dodatnu finansijsku sigurnost ulaganjem u dobrovoljni penzijski fond. Zahvaljujući dugogodišnjem partnerstvu sa DDOR-Garantom, za ugovaranje privatnih penzija na raspolaganju su vam licencirani agenti prodaje privatnih penzija.

Postoje brojne prednosti ulaganja u dobrovoljne penzijske fondove, kao vrste dugoročne štednje:

  Zatvori

  Fond se prilagođava vama i prati ritam vaših potreba i mogućnosti

  Dobrovoljni penzijski fondovi vas ne opterećuju u svakodnevici, a povećavaju kvalitet života u budućnosti:

   Zatvori

   Društvo za upravljanje dobrovoljnim penzijskim fondom DDOR-GARANT A.D. BEOGRAD veoma uspešno upravlja sa dva fonda, to su DDOR-GARANT EKVILIBRIO i DDOR-GARANT ŠTEDNJA. Oba fonda spadaju u konzervativne fondove kojima je prioritet sigurnost ulaganja, u odnosu na profitabilnost investiranja, a uz opreznu politiku investiranja, oba fonda ostvaruju stabilne prinose na uloženi novac.
   Poslovanje DDOR-Garanta je transparentno i strogo regulisano zakonskom regulativom, a konzervativna investiciona politika fonda pruža veću sigurnost sredstava uz ostvarivanje prinosa shodno preuzetom riziku.

   Dodatne informacije

   Obezbedite sebi dodatne prihode za bezbrižne i mirne dane pred vama. Pozovite nas ili aplicirajte odmah za privatnu penziju i završite ceo proces online, bez potrebe dolaska u ekspozituru.

   0800 300 008

   Popunite polja forme


    0/36


    0/36    Vidi pravila

    Hvala što ste poslali upit naša
    sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

    Mapa ekspozitura

    Pronađite ekspozituru

    Online ekspozitura

    Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

    Saznaj više
    Vrati se gore