0800 23 23 22 Online banking

Visa Infinite

Kada znate da iskoristite prednosti širom sveta

Visa Infinite debitna kartica vam daje podršku i sigurnost u ostvarenju ciljeva,  uz premium uslugu i jednistvene pogodnosti kakve zaslužujete.

Karakteristike kartice

Prepustite se beskonačnim pogodnostima

 • Concierge je vaš licni asisent na raspolaganju 24 sata dnevno, koji ce vam pružiti podršku kroz širok spektar usluga, u bilo kom delu sveta. Bilo da vam trebaju informacije, pomoć sa organizacijom usluga ili rezervacija, Concierge vam je uvek i svuda na raspolaganju.

 • Za vas, vašeg supružnika i za do petoro dece, na putovanjima koja delimično ili u potpunosti platite vašom Visa Infinite karticom.

 • Opustite se, odmorite ili radite dok čekate na vaš let u specijalno dizajniranim biznis salonima. Šest puta u toku kalendarske godine možete besplatno posetiti bilo koji od preko 1000 poslovnih salona na aerodromima širom sveta.

  Važe posebni uslovi i ogranicenja. „Lounge Key” promotivne ponude važe tokom svake kalendarske godine za korisnike Visa Infinite kartice: šest besplatnih poseta za bilo koji od više od 1000 poslovnih salona na aerodromima širom sveta u toku jedne kalendarske godine. Svaka sledeća poseta iznosi $32, a od 01. oktobra 2023. godine ova usluga će iznositi $35. Besplatno znači bez naknade za korisnika kartice.

 • Gde god da putujete stici cete brzo i lako, uz prioritet i pratnju od samog dolaska na aerodrom do sletanja na vašu destinaciju. Željene Speed Pass usluge dostupne su vam uz online rezervaciju, i to uz 25% popusta koje imate sa vašom Visa Infinite karticom.

 • Uživajte u privilegovanom tretmanu u preko 900 hotela iz Visa Luxury Hotel ponude, uz VIP status, mogucnost kasnog odjavljivanja i druge brojne pogodnosti.

 • Zaštita u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštecenja za kupljene proizvode, kao i mogucnost produžene garancije proizvoda koje kupite Visa Infinite karticom.

Zatvori

Visa Infinite je od sada dostupna i van paketa računa, a o toj ponudi se možete informisati na Privilege i na Gold stranici.

Kako biste naše usluge mogli da koristite još lakše i bolje, dostupan vam je konsijerž čet-bot, koji možete aktivirati uz pomoć ovog uputstva.

Dobro je da znate da su vam dostupne Longue key usluge na aerodromima preko Visa chat-bot. Pogledajte uputstvo i registrujte se.

 

Dobro je da znate

Podigni keš u Maxi i Shop&Go radnjama

U svim Maxi i Shop&Go radnjama omogućena je usluga „Podigni keš“ zahvaljujući kojoj možete uz kupovinu robe podizati i novac na kasi u iznosu do 5.000 dinara.

 

U određenim zemljama postoje ograničenja za korišćenje kartica kako bi se izbegle učestale prevare.

 • ograničenje svih transakcija uključujući korišćenje bankomata – Brazil i Jamajka
 • ograničenje korišćenja bankomata – Indonezija, Peru, Filipini, Kostarika, Indija, Nepal i Tajland

Ukoliko putujete u neku od navedenih zemalja, možete pozivom našeg kontakt centra zatražiti da vam se privremeno, u toku boravka u tim zemljama, omogući korišćenje kartica.

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.


  0/36


  0/36


  Vidi pravila

  Pozovite nas

  Kontaktirajte nas pozivom na besplatan broj

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

  Saznaj više
  Vrati se gore