Visa Infinite | OTP banka Srbija
Online banking Kontakt centar 0800 23 23 22
Online banking

Visa Infinite

Kada znate da iskoristite prednosti širom sveta

Visa Inflinite debitna kartica vam daje podršku i sigurnost u ostvarenju ciljeva,  uz premium uslugu i jednistvene pogodnosti kakve zaslužujete.

Karakteristike kartice

Prepustite se beskonačnim pogodnostima

 • Concierge je vaš licni asisent na raspolaganju 24 sata dnevno, koji ce vam pružiti podršku kroz širok spektar usluga, u bilo kom delu sveta. Bilo da vam trebaju informacije, pomoć sa organizacijom usluga ili rezervacija, Concierge vam je uvek i svuda na raspolaganju.

 • Za vas, vašeg supružnika i za do petoro dece, na putovanjima koja delimično ili u potpunosti platite vašom Visa Infinite karticom.

 • Opustite se, odmorite ili radite dok cekate na vaš let u specijalno dizajniranim biznis salonima. Šest puta u toku kalendarske godine možete besplatno posetiti bilo koji od preko 1000 poslovnih salona na aerodromima širom sveta.

  Važe posebni uslovi i ogranicenja. „Lounge Key” promotivne ponude važe tokom svake kalendarske godine za korisnike Visa Infinite kartice: šest besplatnih poseta za bilo koji od više od 1000 poslovnih salona na aerodromima širom sveta u toku jedne kalendarske godine. Svaka sledeca poseta iznosi $32. Besplatno znaci bez naknade za korisnika kartice.

 • Gde god da putujete stici cete brzo i lako, uz prioritet i pratnju od samog dolaska na aerodrom do sletanja na vašu destinaciju. Željene Speed Pass usluge dostupne su vam uz online rezervaciju, i to uz 25% popusta koje imate sa vašom Visa Infinite karticom.

 • Uživajte u privilegovanom tretmanu u preko 900 hotela iz Visa Luxury Hotel ponude, uz VIP status, mogucnost kasnog odjavljivanja i druge brojne pogodnosti.

 • Zaštita u slučaju gubitka, krađe ili slučajnog oštecenja za kupljene proizvode, kao i mogucnost produžene garancije proizvoda koje kupite Visa Infinite karticom.

Zatvori

Visa Infinite je od sada dostupna i van paketa računa, a o toj ponudi se možete informisati na Privilege i na Gold stranici.

Da li imate dodatnih pitanja?

Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.

Pozovite nas

Kontaktirajte nas pozivom na besplatan broj

0800 300 008

Popunite polja forme


  0/36

  0/36


  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 15:00

  Saznaj više
  Vrati se gore