0800 23 23 22 Online banking

PayPal usluga

Registrujte se na Paypal uz kreditne ili debitne kartice, za kupovinu ili prodaju na Internetu, kao i prijem novca iz inostranstva!

Šta je Paypal?

PayPal usluga omogućava korisnicima da se finansijske transakcije na internetu, odnosno prenos sredstava, obavljaju elektronski, između pojedinaca i preduzeća. Koristeći ovaj servis, korisnici mogu slati ili primati uplate za onlajn aukcije na sajtovima kao što su „eBay”, kupovati ili prodavati robu i usluge, donirati novac ili primati donacije. Sa PayPal računa možete i bez provizije prebacivati novac drugoj osobi na PayPal nalog.

Kako otvoriti PayPal nalog?

Da bi ste obavljali transakcije preko PayPal-a (kupovali ili prodavali na sajtovima poput eBay, slali ili primali uplate, donirali novac i sl.) potrebno je da pristupite sajtu PayPala https://www.paypal.com/rs/webapps/mpp/personal,otvorite račun i registrujte se na PayPal. Da bi otvorili PayPal račun potrebna Vam je debitna ili kreditna kartica.Možete koristiti sve VISA i Mastercard kartice OTP banke.

Nakon registracije, potrebno je izvršiti verifikaciju kartice i tom prilikom se rezerviše 1,50 EUR. Rezervacijom 1,50 EUR na računu, dobijate jedinstveni četvorocifreni PayPal kod koji je potrebno uneti kako bi se verifikacija kartice uspešno izvršila.

PayPal kod koji treba da unesete možete videti na e-Bankingu , u pregledu rezervacija za kartice koja je vezana uz PayPal nalog. Rezervacija za datu transakciju i kod će biti prikazani odmah nakon transakcije i biće vidljiva u sledećih 24h do 48h.

SMS servis

Ukoliko imate aktiviran SMS servis za kontrolu transakcija za datu karticu, 4-cifreni PayPal kod ćete dobiti u SMS poruci (primer: 15.05.2013, 09:00, Visa: 4174….6833. Iznos: 1,50 EUR. Lokacija: PP*1507CODE. Raspolozivo 20 EUR. OTP banka). Nakon uspešno upisanog četvorocifrenog koda na PayPalu, rezervisani iznos od 1,50 EUR biće vraćen na Vas PayPal račun.

Ažuriranje i Kontakt centar

Na svom PayPal profilu u svakom momentu možete menjati podatake, dodavati kartice, email adrese, dodatna podešavanja, pregledati stanje računa u evrima i dolarima, pregledati izvršene kupovine, transakcije i naplate. PayPal kod takođe možete dobiti i u najbližoj filijali ili pozivanjem Kontakt centra banke: 0800 23 23 22.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore