0800 23 23 22 Online banking

Mastercard® Standard

Debitna kartica za vaše svakodnevne potrebe. Uz Mastercard® Standard podižite gotovinu na bankomatima i plaćajte beskontaktno i u zemlji i u inostranstvu.

Karakteristike kartice

Pogledajte šta vam sve omogućava ova debitna kartica:

  Zatvori

  Mastercard® Standard može biti izdata i na vaš poseban zahtev i u okviru našeg paketa računa i usluga Klasik. Sve osnovne usluge za vaše svakodnevne potrebe: e-bank, m-bank, pronaći ćete u ovom paketu. Ukoliko nemate Klasik paket, pogledajte kako da dođete do njega na stranici Paketi računa.

  Dobro je da znate

   

  • Sve debitne Mastercard® kartice poseduju tehnologiju za beskontaktna plaćanja. Za beskontaktne transakcije do 4000 RSD nije potrebno unositi PIN, dok je za iznose koji prelaze 4000 RSD, potrebno da unesete vaš PIN. Prva transakcija ovom karticom mora biti standardna – sa unosom kartice u terminal i sa unosom PIN koda (to ne mora biti plaćanje, može biti i upit stanja na bankomatu).
  • Svim korisnicima platnih kartica izdatih u našoj banci, omogućeno je korišćenje besplatne 3D Secure usluge koja dodatno obezbeđuje plaćanje karticama na internetu. Saznajte više.

   

  Podigni keš u Maxi i Shop&Go radnjama

  U svim Maxi i Shop&Go radnjama omogućena je usluga „Podigni keš“ zahvaljujući kojoj možete uz kupovinu robe podizati i novac na kasi u iznosu do 5.000 dinara.

  U određenim zemljama postoje ograničenja za korišćenje kartica kako bi se izbegle učestale prevare.

  • ograničenje svih transakcija uključujući korišćenje bankomata – Brazil i Jamajka
  • ograničenje korišćenja bankomata – Indonezija, Peru, Filipini, Kostarika, Indija, Nepal i Tajland

  Ukoliko putujete u neku od navedenih zemalja, možete pozivom našeg kontakt centra zatražiti da vam se privremeno, u toku boravka u tim zemljama, omogući korišćenje kartica.

  Izgubljena ili ukradena kartica

  U slučaju gubitka ili krađe kartice, u najkraćem mogućem roku obavestite Kontakt centar OTP banke pozivanjem sledećeg broja telefona: +38111 30 11 550 ili +38121 520 333

  Pozovite nas i vaša kartica će biti blokirana upravo tog trenutka.

  Da li imate dodatnih pitanja?

  Pišite nam putem naše online kontakt forme i mi ćemo vas kontaktirati.


   0/36


   0/36


   Vidi pravila

   Mapa ekspozitura

   Pronađite ekspozituru

   Online ekspozitura

   Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

   Saznaj više
   Vrati se gore