0800 23 23 22 Online banking

Mastercard® Standard

Debitna kartica za vaše svakodnevne potrebe. Uz Mastercard® Standard podižite gotovinu na bankomatima i plaćajte beskontaktno i u zemlji i u inostranstvu.

Saznaj više

Mastercard® Gold

Mastercard® Gold debitna kartica sa tehnologijom za beskontaktno plaćanje vam omogućava lako plaćanje i podizanje gotovine na svim bankomatima – u zemlji i inostranstvu, ali i dodatne pogodnosti.

Saznaj više

Mastercard® Platinum

Uz Mastercard® Platinum premijum debitnu karticu uživajte u pogodnostima savremenog bankarstva. Plaćajte beskontaktno, koristite je i u zemlji i u inostranstvu i otkrijte koje sve dodatne pogodnosti pruža.

Saznaj više

Mastercard® Fluo

Uz Mastercard® Fluo debitnu karticu za studente plaćaj beskontaktno, koristi je i u zemlji i u inostranstvu i ostvari popuste kod naših partnera!

Saznaj više

Visa Infinite

Kada znate da iskoristite prednosti širom sveta

Saznaj više

DinaCard debitna kartica

Nacionalna platna kartica za plaćanja i podizanje
novca na bankomatima u zemlji.

Saznaj više
Dobro je da znate

U određenim zemljama postoje ograničenja za korišćenje kartica kako bi se izbegle učestale prevare.

 • ograničenje svih transakcija uključujući korišćenje bankomata – Brazil i Jamajka
 • ograničenje korišćenja bankomata – Indonezija, Peru, Filipini, Kostarika, Indija, Nepal i Tajland

Ukoliko putujete u neku od navedenih zemalja, možete pozivom našeg kontakt centra zatražiti da vam se privremeno, u toku boravka u tim zemljama, omogući korišćenje kartica.

Informišite se!

Možete da upravljate limitima po karticama korišćenjem servisa u okviru Usluge elektronskog bankarstva. Takođe možete da podnesete poseban pisani zahtev u ekspozituri Banke za korišćenje opcije “bez limita“.

Dnevni limiti za platne kartice

Maksimalni dnevni limiti iznose:

 • za Standard proizvode: RSD 50.000,00 za podizanje gotovine na bankomatima i POS terminalima, i RSD 200.000,00 za kupovinu,  
 • za Premium proizvode: RSD 100.000,00 za podizanje gotovine na bankomatima i POS terminalima, i RSD 400.000,00 za kupovinu

  Zatvori

  Premium proizvodi, za razliku od standard proizvoda, su proizvodi koji u svom nazivu nose oznaku Platinum, Gold, Infinite i sl.

  Ukoliko se podižu sredstva na bankomatima Banke, sa deviznog računa vezanog za debitnu karticu, maksimalan dnevni limit iznosi EUR 1.000,00.

  Maksimalni dnevni limit za uplatu gotovine na bankomatima iznosi RSD 1.000.000,00 ukoliko se sredstva uplaćuju na dinarski račun koji je vezan za Karticu.

  Naknada za podizanje gotovine na bankomatima  i POS terminalima drugih banaka propisana je u Tarifi naknada.

  Magazin Finovacije

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

  Saznaj više
  Vrati se gore