Verified by Visa and MasterCard SecureCode


Milyen szolgáltatásról beszélünk?

A Verified by Visa és MasterCard SecureCode olyan szolgáltatások amelyekkel biztosabban és biztonságosabban tud vásárolni. Célja, hogy megakadályozza a visszaélést online fizetések esetén. Ezek a szolgáltatások ingyenesek, egyszerűek és megbízhatóak.

Hogyan működnek?

A következő online vásárláskor kap egy SMS-et egy csak Önnek ismert kóddal. Minden következő alkalommal amikor fizet valamilyen termékért vagy szolgáltatásért online egy olyan weboldalról, ahol meglátja a Verified by Visa és MasterCard SecureCode jelet, az OTP Bank új SMS kódot fog kérni Öntől és csak akkor tudja végrehajtani a tranzakciót, ha beüti a helyes kódot.

Mit kell tennie?

A bankkártyák automatikusan regisztrálva vannak a 3D Secure szolgáltatásra, szóval nem szükséges további regisztrálás. Az egyetlen követelmény az, hogy megadja a jelenlegi mobilszámját a legközelebb OTP Bank fiókban, amelyre érkezni fog a fent említett SMS kód, amely szükséges a tranzakció végrehajtására. Ha a mobilszámja már a rendszerben van és nem változtatta időközben, akkor nem szükséges bejönnie az OTP Bank fiókba.

Hogyan jelentkezzen be?

Egyszerűen. Elég annyi, hogy valamit vásároljon olyan weboldalról, ahol meglátja a Verified by Visa és MasterCard SecureCode jelet és megnyílik egy új ablak. A Bank kérni fogja, hogy bizonyítsa azonosságát, azután pedig, hogy megadja az egyedi SMS kódot minden következő interneten való vásárláskor. Az SMS kódot csak Ön tudhatja és nem kell elküldenie az internetes kereskedőnek, vagy bárki másnak.

Mely bankkártyák vannak beleszámítva?

Az OTP Bank VISA bankkártyái közül a következők vannak beleszámítva a Verified by Visa programba: Visa Classic FX, Visa Plus za minus, Visa Virtual, Visa Nova, Visa Gold, Visa Business Electron Card, Visa Business Charge Card kartice. A MasterCard SecureCode programba a: MasterCard érintőkártya, Aranyos kis bankkártya (Slatka mala kartica), Master Card Standard, Red Star bankkártya, PFCard bankkártya.

Bővebb információkért hívja fel az OTP Bank Info Központját: 0700 480 400 vagy +381 21 4800 048.

 

Szükséges dokumentáció