Potrebna Vam je pomoć?
telefon U slučaju gubitka ili krađe kartice u najkraćem roku obavestite Banku ili pozovite OTP HelpDesk na sledeće brojeve telefona:
0700 480 048 ili
021 4800 048
Istog momenta kartica će biti blokirana.


Brazil Brazil

Stanovništvo

VISA

VISA PLUS ZA MINUS kartica dostupna je svim klijentima koji imaju otvoren tekući račun u OTP banci. Nova debitna kartica OTP banke VISA plus za minus omogućava klijentima korišćenje dozvoljenog minusa bez kamate, od dana transakcije do poslednjeg dana u mesecu!

Sve obaveze nastale korišćenjem ove kartice ne zadužuju tekući račun na dan transakcije nego samo rezervišu iznos transakcije po tekućem računu. Poslednjeg dana u mesecu skidaju se rezervacije po tekućem računu i zadužuje se tekući račun za sve transakcije i provizije nastale korišćenjem debitne VISA PLUS ZA MINUS kartice tokom meseca.

Koristite svoj dozvoljeni minus za 195 RSD mesečno ili besplatno u okviru Gold Bonus i Paketa za penzionere!

Izdavanje osnovne kartice i dodatnih kartica se ne naplaćuje, mesečno održavanje kartice u okviru paketa za Penzionere kao i BONUS i GOLD paketa se ne naplaćuje.
Ukoliko uzmete karticu van ovih paketa, mesečno održavanje je 195 dinara za osnovnu i 50 dinara za dodatne kartice.

Za sve kupovine u zemlji i inostranstvu ne naplaćuje se provizija.
Za podizanje gotovine na bankomatima OTP banke provizija je 2%, najmanje 100 dinara.
Za podizanje gotovine na šalterima OTP banke provizija je 2%, najmanje 150 dinara.

Podnesite Zahtev za VISA Plus za Minus karticu u bilo kojoj od filijala OTP banke širom Srbije, bez obzira da li ste već klijent naše banke - dovoljno je samo da otvorite tekući racun u našoj Banci.