0800 23 23 22

Otvori velika vrata bankarstva

Započni ili izgradi karijeru u banci koja je usmerena na klijente koji je biraju zbog kvaliteta i posvećenosti njenih timova. Pridruži se timu koji neguje ideje i aktivira promene.

Mi smo se predstavili, sada je red na tebe. Učini to u nekoliko klikova:

Klikom na dugme „Prijavi se” otvorićeš stranicu sa trenutno aktuelnim otvorenim radnim pozicijama, ali i opštom prijavom, koja je otvorena čak i ako nemamo oglašeno  konkretno  radno mesto u trenutku kada apliciraš.

U aplikaciji možeš postaviti svoj CV i tako formalno postati naš izvor talenata za pozicije u Banci ali i u našim entitetima – OTP Leasingu i OTP Osiguranju.

Naši HR eksperti će te kontaktirati u toku potrage za odgovarajućim kandidatima i tako ćeš ući u proces selekcije.

Prvi krug selekcije obično podrazumeva testiranje karakteristika ličnosti, ili različitih sposobnosti i znanja, u zavisnosti od pozicije.

Na e-mail ili putem sms-a, dobićeš uputstvo i poziv za testiranje koje se vrši online. Nakon testiranja, a po pozivu – sledi intervju.

Intervju se odvija u prostorijama naše Banke ili putem aplikacija MS Teams/Zoom. O ishodu selekcije (pozitivnom ili negativnom) svi kandidati koji su bili testirani i/ili intervjuisani po pravilu budu obavešteni.

Negujemo transparentnost u odnosima sa klijentima, pa tako i sa našim kandidatima.

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore