PRESS

 
 

2017


FK Crvena Zvezda i OTP banka: poklon RED STAR kartica uz kartu za derbi!

Na konferenciji za štampu povodom derbija u subotu, prisutnima se povodom nastavka uspešne saradnje između FK Crvena zvezda i OTP banke, obratio i predstavnik OTP banke: „Derbi, kao utakmica u kojoj se najbolji sastaju da odmere snage, izaziva veliko interesovanje navijača. Zbog toga smo rešili da one najvernije obradujemo poklonom. Za prvih 5000 navijača koji kupe karticu za zapadnu tribinu, obezbedili smo RED STAR karticu OTP banke“, rekao je Bojan Pokrajac.

RED STAR kartica OTP banke donosi niz pogodnosti svojim korisnicima, pored toga što mogu uživati u bojama svog kluba pri svakom plaćanju.

„Kartica se može kupiti u svim filijalama OTP banke, u Red Star šopu, a može se poručiti i onlajn. Odmah po preuzimanju, kartica je spremna za korišćenje, omogućava plaćanje u zemlji i inostranstvu, podizanje gotovine na bankomatima, a može se koristiti i za onlajn kupovinu. Ukoliko korisnik odluči da je registruje u OTP banci, dobija niz pogodnosti – besplatno održavanje dinarskog i deviznog računa za sve vreme važenja kartice, besplatno održavanje m-banking i sms servisa, popuste na sezonske karte Crvene zvezde, kao i na kupovinu u Red Star šopovima“, rekao je Pokrajac. Deo prihoda od svake transakcije ide za razvoj omladinske škole Crvene zvezde.