PRESS

 
 

2016


EXIT magična kartica OTP banke predstavljena u novoj EXIT filijali OTP banke!

U neuobičajenoj atmosferi za jednu banku, uz muziku, tortu, iće i piće, OTP banka je ugostila prijatelje i približila sve pogodnosti magične kartice koja će se koristiti na ovogodišnjem EXIT festivalu, ali i van njega!

Goste je u svom maniru pozdravio Zoran Kesić, a obratili su se prisutnim i Dušan Kovačević ispred EXIT festivala i direktor Poslovnog sektora OTP banke, Ivan Radojčić. Posle kratkog i zabavnog obraćanja govornika, žurka je nastavljena uz odličnu svirku Ane Perišić. 
EXIT magična kartica OTP banke je nastala kreativnom saradnjom tri brenda – EXIT, OTP banke i MasterCard, opremljena je savremenom beskontaktnom tehnologijom i omogućava popuste na preko 400 lokacija u Srbiji. Da je kartica zaista magična govori i činjenica da nudi besplatne bankarske usluge – besplatno mesečno održavanje tekućeg i deviznog računa u OTP banci, besplatan m-banking i SMS servis. 

Samo uz nju će biti moguće plaćanje pića, hrane i suvenira, a svi koji registruju karticu u OTP banci automatski ostvaruju do 15% popusta na sva pića na EXIT šankovima i u EXIT kampu. Kartice su dostupne u svim poslovnicama OTP banke gde mogu odmah i da se registruju. 

Fotografije: EXIT photo team