PRESS

 
 

2016


Kartica u bojama Crvene Zvezde

FK Crvena Zvezda i OTP banka su 23.9.2016. na zajedničkoj pres konferenciji, predstavili medijima novu prepaid platnu karticu – RED STAR karticu. Kartica je realizovano u saradnji sa Master Card-om, multifunkcionalna je sa najnovijom tehnologijom, koja omogućava plaćanja u zemlji i inostranstvu, na svim prodajnim mestima sa prepoznatljivom oznakom MasterCard, kao i plaćanja na Internetu.

Novi proizvod OTP banke je novinarima predstavio Dejan Mirč, direktor Direkcije za razvoj poslova OTP banke, koji je naglasio koje sve povoljnosti ova kartica pruža: „Ukoliko klijent karticu registruje u OTP banci kartica postaje debitna i korisniku donosi niz benefita kao što su besplatan paket računa čak tri godine i u okviru njega usluge kao što su tekući račun (za prijem plate, honorara ili bilo koje druge uplate), devizni račun, mobilno bankarstvo i SMS servis. Registracija omogućuje raspolaganje sredstvima na računu sa povećanim limitima potrošnje i to do 50.000 dinara na bankomatu i 200.000 dinara za plaćanja putem POS terminala ili putem interneta. Svakako je važno naglasiti i mnoštvo popusta širom Srbije prilikom plaćanja karticom u okviru Crvena zvezda i OTP Loyalty programa. „

Gdin Mirč je prvu RED STAR karticu sa zadovoljstvom uručio Miodragu Božoviću – Grofu, treneru crveno-belih, kao i svim igračima Crvene Zvezde. Prodaja kartice počinje u nedelju, 25. septembra, na stadionu Crvene Zvezde u RED STAR prodavnici, a od ponedeljka je dostupna u svim filijalama OTP banke i RED STAR prodavnicama. Korišćenje kartice ima i humanu dimenziju jer svakim plaćanjem kartice korisnik pomaže razvoj omladinskog tima Crvene Zvezde.