PRESS

 
 

2015


Partizan i OTP banka u istom timu

Fudbalski klub Partizan je po ugledu na vodeće svetke fudbalske klubove u četvrtak, 25.06.2015. potpisao ugovor o poslovnoj saradnji sa OTP bankom Srbija a.d. Novi Sad.
Potpisivanjem ovog ugovora najavljeno je kreiranje palete bankarskih proizvoda namenjenih prvenstveno fanovima Fudbalskog kluba Partizan ali i svim ostalim klijentima OTP banke. Ovi proizvodi će donositi pogodnosti korisnicima a istovremeno će se kroz njih iskazivati i lojalnost svom omiljenom klubu.

 Fudbalski klub Partizan i OTP banka Srbija su dva reprezentativna brenda koja su prvoklasna u svojim domenima. Kroz ovu poslovnu saradnju, kao dva regionalno prepoznatljiva brenda i FK Partizan i OTP banka zajedno će raditi na potvrdi svojih kvaliteta  i promovisanju zajedničkih vrednosti.

Ova saradnja će se razvijati i zajedno će i fudbalski klub Partizan a i OTP banka nastojati da kreiraju aktivnosti, koje će sigurno obogatiti kako klijente OTP banke, tako i navijače Partizana, koji u skorijoj budućnosti mogu očekivati bankarske proizvode i usluge kreirane specijalno za njih.

FK Partizan

Fudbalski klub Partizan osnovan je 4. oktobra 1945. godine. Partizan neguje igru koju cene stručnjaci i gledaoci širom sveta, pa je zato veoma rado viđen gost od prvog susedstva do stadiona Južne Amerike. Osnovu te igre čini spremnost za nadigravanje, koja se bazira na individualnim vrednostima i uigranosti ekipe, majstorstvu koje izmiče svakoj zamci i snazi. To Partizanovoj školi fudbala daje prednost i efikasnost.