Nove filijale OTP banke u Paraćinu i Velikoj Plani

Na otvaranjima novih prostora prisustvovao je veliki broj klijenata i partnera, kao i menadžment banke. ,,OTP banka se trudi da kreira nove proizvode i usluge po meri svojih klijenata i, po reakcijama korisnika, rekli bismo da idemo u dobrom pravcu. Pored toga, želimo da obezbedimo i prijatniji i savremeniji ambijent u kome ćemo svima vama te usluge pružati. Nadamo se da smo u tome uspeli i da će i ostali građani i kompanije u vašem gradu prepoznati naše zalaganje, te da će nam se pridružiti i postati deo uspešne OTP porodice“, izjavio je Imre Bertalan, predsednik Izvršnog odbora OTP banke na otvaranjima filijala u ova dva grada. Filijale OTP banke opremljene su po najvišim standardima OTP Grupe, koji klijentima omogućavaju obavljanje svih bankarskih poslova na brz i efikasan način u prijatnom ambijentu. Otvaranje filijala banke u Paraćinu i Velikoj Plani u skladu je sa ciljevima širenja mreže klijenata OTP banke i pružanja najkvalitetnijih usluga i u ovom delu Srbije.

Obe filijale OTP banke kvalitetno pružaju usluge kako korporativnim klijentima, tako i stanovništvu. Radno vreme poslovnice u Velikoj Plani je radnim danima 8 do 16 sati, a u Paraćinu od 8 do 15.30 sati.