PRESS

 
 

2013


Davor Jovanović specijalni gost OTP stejdža na EXIT festivalu

Prvi pobednik serijala Prvi glas Srbije, našao je vremena za druženje sa fanovima kao i za mlade izvođače sa kojima je podelio svoje dosadašnje iskustvo u muzičkoj industriji. Pored odlične zabave koja je na OTP stejdžu svakodnevno privlačila veliki broj posetilaca, na OTP karaokama su nastupili i talentovani neafirmisani pevači, kojima je pobednik popularnog Prvog glasa predvideo uspeh u svetu muzike.

OTP banka podelila je nagrade najuspešnijim pevačima koji su se takmičili tokom pet dana EXIT festivala i zabavljali posetioce na OTP stejdžu, gde je svakog dana uz karaoke uživalo i po više od 1000 posetilaca. Na finalnom OTPevavanju, žiri je odabrao najbolje pevače koje je OTP banka nagradila, trećeplasiranog iznosom od 10.000 dinara, drugoplasiranog sa 20.000 dinara, a najbolji pevač po izboru žirija osvojio je 30.000 dinara! Svi koji vole da pevaju, imali su priliku da svih pet dana, tokom EXIT festivala, na OTP stejdžu pokažu svoje pevačko umeće, nastupaju pred publikom i pohvale se činjenicom da su pevali na najvećem muzičkom dešavanju u regionu. Od više od 300 pevača koji su učestvovali u OTP karaokama, žiri je svakog dana birao po četiri najbolja pevača ili grupe koji su osvajali po 3000 dinara na kartici, kao i mogućnost da učestvuju u finalnom OTPevavanju, poslednjeg dana festivala, gde su se borili za još vrednije novčane nagrade.

Saradnja EXIT festivala i OTP banke pokazala se veoma uspešnom i kada je u pitanju uvođenje revolucionarnog rešenja plaćanja pića i suvenira na festivalu. Nakon prevaziđenih tokena, na ovogodišnjem EXIT-u ušli smo u eru cashless i contactless sistema kako bi proces kupovine bio još brži, efikasniji i precizniji. Ovaj sistem plaćanja postao je standard na svim velikim svetskim festivalima, a EXIT im se pridružio u korišćenju ovog naprednog rešenja. Posetiocima EXIT festivala OTP banka ove godine poklonila je i jednu veoma specifičnu zonu za uživanje, odmaranje i prikupljanje preko potrebne energije, OTP chill zonu, koja predstavlja nov koncept chill out-a, koji kombinuje interaktivni dekor i svetleći i šareni ambijent. Snimak sa nastupa možete pogledati na stranici http://www.youtube.com/watch?v=0MuzpmJztgc.