PRESS

 
 

2012


Foto konkurs Noći muzeja i OTP banke

Nagradni foto-konkurs „U ritmu sreće“ otvoren je za SVE ljubitelje fotografije, amatere i profesionalce, bez obzira na njihovo prebivalište u Srbiji ili inostranstvu i njihove godine starosti. Jedan autor može da učestvuje sa najviše četiri fotografije. Uz svaku fotografiju, neophodno je poslati podatke o autoru (ime i prezime, adresa, telefon, e-mail), kao i naziv fotografije i mesta na kojem je snimljena. Fotografije je potrebno dostaviti u A4 formatu, izrađene na foto-papiru ili odštampane kvalitetnom digitalnom štampom, na adresu: OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, Bulevar oslobođenja 80, 21000 Novi Sad (sa obaveznom napomenom: Za foto-konkurs Noći muzeja).
Pristigli radovi koji prođu selekciju stručnog žirija, biće izloženi u Noći muzeja 19. maja 2012. godine u Novom Sadu, a autori najboljih fotografija biće nagrađeni. Prva nagrada je novčana i iznosi 30.000,00 dinara.
I ove godine, Noć muzeja u Novom Sadu odigrava se kao deo nacionalne manifestacije kojom rukovodi Umetničko-produkcijska grupa "Noć muzeja“.
Svakodnevni život prepun je raznih događaja, na prvi pogled beznačajnih, ali zapravo jako važnih za osećanje ispunjenosti i zadovoljstva proteklim danom. Takvi divni trenuci sreće i radosti život čine bogatijim: ispijanje kafe sa prijateljima, šetnja uz reku, druženje sa decom ili unucima, proslava rođendana i drugih važnih datuma, šoping sa prijateljicom, pogled na boje pijačnih tezgi u proleće, ukus čokolade, vreme posvećeno fitnesu, dobra knjiga u udobnoj fotelji, lenčarenje na suncu ili aktivnosti na snegu. Zaustavite i zabeležite trenutke sreće iz naše svakodnevice!

Dodatne informacije: novisad@nocmuzeja.rs ili 064/141-9235