PRESS

 
 

2010


OTP banka Generalni sponzor Noći muzeja 2010. u Novom Sadu

Održana je konferencija za štampu povodom četvrte Noći muzeja u Novom Sadu koja će biti organizovana 15. maja, od 18 do 2 časa posle ponoći. Više od 80 programa realizovaće se na 47 lokacija podeljenih u 6 gradskih zona. Ove godine, novosadska Noć muzeja je u znaku ekologije i, u skladu sa tim, pokušaće da skrene pažnju javnosti na ključne probleme u prirodi i našoj životnoj sredini i predloži moguća rešenja. KCNS Na konferenciji za novinare, pored koordinatorke Noći muzeja Svetlane Mladenov i potparolke organizacije Goranke Jednak, prisutnima se obratio i Marko Konjević, direktor Sekretarijata OTP banke, Generalnog sponzora Noći muzeja 2010 u Novom Sadu: „OTP banka se, kao i prošle godine, odlučila za saradnju s ovom jedinstvenom manifestacijom i u finansijskom smislu i u idejama za njenu realizaciju jer je zainteresovana za projekte iz oblasti zaštite čovekove sredine i kulture. Želimo da pružimo podršku zajednici u kojoj poslujemo i čiji smo deo. Kao članica internacionalne OTP grupe imamo obavezu i zadovoljstvo da poštujemo načela društveno-odgovornog poslovanja.“

OTP banka je i pokrovitelj prvog javnog prikazivanja ekološkog dokumentarca „Dom“ na Trgu slobode, a u njenoj filijali na Bulevaru Mihajla Pupina 6 biće organizovane izložbe Papir u boji, izložba paprinog novca u Srbiji, kao i izložba (Ne)mogući rajski vrt umetnika Dušana Todorovića Jedna ulaznica, po ceni od 250 dinara, dovoljna je za posetu svim lokacijama i već je u prodaji u poslovnicama OTP banke u Novom Sadu:

• Bulevar Mihajla Pupina 6: radnim danima 8-16, subotom 8-13, u petak 14. maja do 20h, a u subotu 15. maja do 22 h
• Bulevar oslobođenja 80: radnim danima 8-19, subotom 8-13, u subotu 15. maja do 18 h
• Rumenačka 1: radnim danima 8-16 subotom 8-13
• Bulevar oslobođenja 127: radnim danima 8-16

Uz svaku ulaznicu dobija se besplatan katalog koji predstavlja vodič kroz novosadsku Noć muzeja i sadrži opise svih sadržaja, mape lokacija po zonama, informacije o pratećim dešavanjima, posebnim satnicama itd. Ulaz je besplatan za starije od 70 i mlađe od 7 godina.