OTP banka Srbija donirala 3 miliona dinara

OTP banka je za novogodišnju donaciju uručila bolnicama: u Novom Sadu, Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine milion dinara namenjenih kupovini dve infuzione pumpe i renoviranju dela Klinike za dečju hirurgiju i Beogradu, Univerzitetskoj dečjoj klinici u Tiršovoj dva miliona dinara, za kupovinu aparata za mehaničku ventilaciju, kao i 500.000 dinara za opremanje sigurne kuće u Nišu, jedinoj te vrste u regionu.

“Ovom donacijo želimo da pružimo podršku zajednici u kojoj poslujemo i čiji smo deo. OTP banka prepoznaje potrebu društva da se najmlađima pruži adekvatna zdravstvena zaštita i ovim gestom želimo da učestvujemo u poboljšanju uslova lečenja dece. OTP banka želi da učestvuje u poboljšanju kvaliteta života građana i zato je odlučila da, sada već tradicionalno, po treći put za četiri godine koliko je OTP banka na srpskom tržištu, da donaciju ovoj ustanovi. Planiramo i u buduće da nastavimo sa ovom tradicijom pružanja pomoći u oblastima u kojima je to najpotrebnije. Kao članica internacionalen OTP grupe imamo obavezu i zadovoljstvo da poštujemo načela društvenoodgovornog poslovanja.”, rekao je predsednik Izvršnog odbora OTP banke g. Imre Bertalan.