Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva Registrovana poljoprivredna gazdinstva

Registrovana poljoprivredna gazdinstva

  • Agro paketi računa
  • Krediti za obrtna sredstva
  • Investicioni krediti


Proizvodi za registrovana poljoprivredna gazdinstva

Sa zadovoljstvom vam predstavljamo specijalno kreiranu ponudu OTP banke za poljoprivredna gazdinstva. OTP banka je prepoznala privredni potencijal poljoprivrede i kreditnu podršku poljoprivredi označila kao strateški važnu. Iz tog razloga, konstantno razvijamo našu ponudu i radimo na unapređenju i pojednostavljenju procesa odobravanja kredita.

instant placanja

Instant plaćanja


Mogućnost plaćanja - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

 

 

Agro paketi računa

Najbolji proizvodi i usluge za registrovana poljoprivredna gazdinstva spakovani u Agro pakete računa! Ponesite ličnu kartu ili pasoš i otvorite svoj Agro paket računa potpuno besplatno!

Detaljnije

Dozvoljeni minus

Pozajmica po računu je stalno dostupna rezerva sredstava za sve potrebe vašeg poslovanja. Kamatu plaćate samo na onaj iznos i za one dane kada ste koristili pozajmicu!

Detaljnije

Krediti za obrtna sredstva

Izaberite jedan od OTP kredita za obrtna sredstva i uz minimalnu proceduru i brz rok odobravanja, radovi mogu da počnu što pre!

Detaljnije

Investicioni krediti

Izaberite investicioni kredit u skladu sa svojim planovima, za kupovinu zemljišta, poslovnog i stambenog prostora, mehanizacije, stoke, izgradnje staklenika, silosa, plastenika…neka vaše gazdinstvo raste dinamikom kojom vi želite.

Detaljnije

Subvencionisani krediti

Subvencionisani krediti u saradnji sa Ministarstvom poljoprivrede

Detaljnije

Naknade

Naknade i provizije za poljoprivredu


Proverite naknade i provizije