PayPal


Hogyan nyissak ki PayPal számlát?

Ahhoz, hogy elvégezze a tranzakciókat a PayPal-on keresztül (vásárlás és eladás az eBay-hez hasonló oldalakon) szükséges számlát nyitnia és regisztrálnia a PayPal-on. Hogy ki tudjon nyitni PayPal számlát szüksége van betéti kártyára vagy hitelkártyára. A bankkártyák, amelyeket használhat online vásárlásra a Visa Virtual, amely online vásárlásra van előrelátva, de a többi MasterCard OTP bankkártyát is.

A regisztráció után fontos verifikálni a bankkártyáját, amire lerezerválnak 1,50 EUR-t a számlájáról. Az 1,50 EUR lerezerválásával kap egy egyedi 4 számjegyű kódot, amelyet szükséges beütni ahhoz, hogy bankkártya verifikációja sikeres legyen.

A PayPal kódot, amelyet be kell ütnie, láthatja az OTPdirekten , a PayPal-hez kapcsolódó rezerválások áttekintése alatt. A rezerválás az adott tranzakcióra és a kód rögön a tranzakció után megjelenik és a következő 24-48 órában látható lesz.

SMS szolgáltatás

Ha aktiválta az SMS szolgáltatást az adott bankkártya tranzakciói ellenőrzésére, a 4 számjegyű PayPal kódot SMS-ben fogja megkapni (példa: 2013.05.15., 09:00, Visa: 4174....6833. Iznos: 1,50 EUR. Elhelyezkedés: PP*1507CODE. Felhasználható összeg 20 EUR. OTP Bank)

 


paypal

Frissítés és Info Központ

PayPal profilján bármikor módosíthatja az adatokat, hozzáadhat kártyákat, e-mail címeket, további beállításokat, megtekintheti egyenlegét euróban és dollárban, ellenőrizheti a vásárlásokat, tranzakciókat és a számlázásokat.
A PayPal-t a legközelebbi fiókjában is elkaphatja vagy ha felhívja az Info központot 0700 480 400, 021 4800 400 vagy az e-mail címre: infocentar@otpbanka.rs