0800 23 23 22

Pausal aplikacija

Za klijente naše Banke, Pausal aplikacija je besplatna prva 3 meseca korišćenja (važi do 31.12.2022. godine). Ova aplikacija omogućava paušalno oporezovanim obveznicima efikasno i po zakonu vođenje svog poslovanja.

Šta vam omogućava Pausal aplikacija?

Zato što znamo da su za preduzetnike paušalce vođenje knjiga i ostali administrativni poslovi dodatna obaveza koja iziskuje vreme i novac, sklopili smo partnerstvo sa prvom aplikacijom na tržištu koja predstavlja softversko rešenje za digitalno vođenje biznisa od početka do kraja.

Pausal – web i mobilna aplikacija – je potpuna novina na domaćem tržištu i omogućava paušalno oporezovanim obveznicima da efikasno i po zakonu vode svoje poslovanje, imaju kontrolu nad ostvarenim prihodima i na vreme izmiruju svoje obaveze.

Pausal aplikacija, iza koje stoji stalna podrška iskusnog profesionalnog tima knjigovođa, pomaže preduzetnicima da:

Aplikacija čuva sve podatke o paušalnoj agenciji, generiše mesečne naloge za prenos za obaveze prema Poreskoj upravi sa odgovarajućim računima i pozivima na broj i popunjava potrebne obrasce za dobijanje i overu zdravstvenih knjižica.

Dodatna prednost ove aplikacije je i automatsko vođenje Knjige o ostvarenom prometu (KPO), kao i pomoć oko tumačenja poreskog rešenja, jer vam je kroz ovaj alat omogućeno slanje skeniranog ili fotografisanog rešenja direktno na e-mail podrške sa kog u najkraćem roku dobijate pomoć.

Korišćenje Pausal aplikacije je za klijente naše Banke besplatno prva tri meseca* (*ponuda važi do 31.12.2022. godine).

Prijavite se za korišćenje aplikacije na sajtu www.pausal.rs.

Ponuda za Pausal aplikaciju – prva 3 meseca besplatnog korišćenja – važi do 31.12.2022. godine. Period trajanja besplatnog korišćenja počinje od dana registracije u PAUSAL aplikaciji, a nakon isteka 3 meseca prelazi se na redovno plaćanje u skladu sa cenovnikom PAUSAL-a koji je dostupan na njihovom zvaničnom sajtu www.pausal.rs

Plaćanje računa preko QR koda

Uz QR kod brzo i jednostavno platite račune svoje agencije iz Paušal aplikacije.

Ukoliko ste korisnik Sinhro paketa poreze, doprinose, režije i račune za telekomunikacije možete plaćati iz Paušal aplikacije kroz okruženje OTP m-bank i e-bank aplikacija.

Plaćanja će se izvršavati sa vašeg povezanog računa za fizička lica tako da je potrebno da na njemu obezbedite sredstva.

Kada znaš da si profesionalac u svom poslu

Za vas koji ste posvećeni svom poslu i čiji profesionalizam podrazumeva efikasnost i brzinu, bez puno papirologije i čekanja, kreirali smo Sinhro – paket za paušalne preduzetnike.

Saznaj više

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore