OTP számlacsomagok

  • Csomagolja ki a számlacsomagát
  • Több szolgáltatás kedvezőbb árért
  • Válassza ki csomagát
Online bejelentkezés
Válasszon az OTP számlacsomagaink közül egyet, amely lehetővé teszi, hogy több banki terméket és szolgaltatást használjon kedvezőbb havi költséggel! Kedvezményes deviza árfolyam pénzváltásra!

Alapcsomag

Alapcsomag

Nyisson ingyenesen alap számlacsomagot akármelyik OTP bank fiókirodában és legyen Ön is az elégedett ügyfeleink családjának része! Kedvezményes árért hatékonyan ellenőrizheti a folyószámláján történt változásokat és az egyenlegét!

Részletesebben

Dinár- és devizaszámla

Dinár- és devizaszámla

Többet szeretne egy alapvető folyószámlától?

Bónusz számlacsomag

Bonus csomag

A legnépszerűbb számlacsomag az OTP Bankban! Egy, kedvezményes árért használhatja számos szolgáltatásainkat, mint az elektronikus bankot, az SMS szolgáltatást, pénzváltást kedvező feltételekkel, de különösen kihangsúlyoznánk a hitelkeret használatát kamatmentesen a hónap utolsó napjáig!

Részletesebben

Gold számlacsomag

Gold csomag

Exkluzív számlacsomag ügyfeleinknek, akiknek korbeli banki szolgáltatásra van szükségük! Számos szolgáltatásokkal és termékkel jár a csomag, mint például pénzvétel 1.500 euróig középárfolyam szerint és a Visa Gold bankkártya!

Részletesebben

E-csomag

E-csomag

Ha lépést tart a korszerű technológiával, sűrűn vásárol az interneten és nincs ideje sort várni a bankban, akkor az E-csomag tökéletes választás számára. Ezzel a csomaggal, a folyószámla mellett, a modern kor ügyfelének a legfontosabb szolgáltatásáit is használhatja – legyen a Bank egy kéznyújtásnyira!

Részletesebben

Különböző korosztályok számára

Nyugdíjasok

Nyugdíjasak

Különleges kínálat a nyugdíjasaink számára – kedvezményesebb jutalékok, alacsonyabb kamat a hitelkeretre és számlafizetések állandó megbízással! Minden hónapban időben lesznek kifizetve a számlái, ami miatt különböző kedvezményeket is kaphat!

Részletesebben

Egyetemisták

Egyetemisták

Ha 18 és 27 év között vagy, nyisd ki ingyenesen az OTP bank egyetemista számlacsomagát és élvezd az egyetemista státuszod előnyeit.

Részletesebben

 

Különleges számlacsomagok

Plusz számlacsomagok

Plus csomagok

Azon gondolkozik, hogy széfet bérelne? Minden mostani és jövendőbeli számlacsomag felhasználójának különleges ajánlatot készítettünk el – a Plusz számlacsomagokat! Eze a számlacsomagok áráért, a rendszeres szolgáltatások mellett, különféle méretű széfet is bérelhet!

Részletesebben