Okosan vásároljon számítógépet

  • Új idők – új szabályok

 


Régebben egy háztartásra elég volt egy számítógép, most pedig már elég sűrűn előrfordul, hogy a család minden tagjának saját számítógépe van. Ha épp számítógépet keresne a családjának vagy önmagának, fontos, hogy a vásárlás előtt eldöntse, hogy milyenre lenne szüksége. Mint mindig, számíthat a segítségünkre!

savet

Laptop vagy asztali számítógép?


Ez nagyon sok tényezőtől függ. A laptopot kényelmesen tudja használni bárhol és bármikor. Tehát, ha olyan ember, aki sűrűn utazik, vagy csak szereti használni a számítógépet, amíg a kertben vagy kávézóban ül, akkor valószínűleg a laptop a helyes döntés Ön számára. Valamint, ha zavarják a kábelok és ha nincs sok helye a lakásban, nagyobb esély van arra, hogy a lapotop a megfelelő döntés. Másrészt, az asztali számítógép akkor jó választás, ha szeretne alkatrészeket cserélni rajta vagy ha fontos számára, hogy tartós legyen.

 

 

savet

A számítógép használata


Ami nagyon fontos a számítógép vásárlásánál, hogy meghatározza, hogy mire fogja használni. Milyen munkálatokat szeretne végezni rajta

 

 

savet

Otthoni számítógép


Ezt a számítógépet elsődlegesen internet böngészésre, zenehallgatásra és filmnézésre vagy esetleg irodai munkákra fogja használni. Találhat már 25 000 dinárért is egy ilyet, de az ára 50 + ezerig terjed. Az ilyen számítógépek komponensei többnyire az alaplapra vannak integrálva, kevesebb memóriával rendelkeznek, és nem igazán alkalmasak nagyobb játékok játszására. De, a fent említett tevékenységekre teljesen alkalmasak és megfelelőek.

 

 

savet

Számítógép üzleti használatra


Hogy milyen számítógépet vesz attól függ, hogy milyen munkával foglalkozik. Ha például építési tervekkel vagy lakberendezéssel foglalkozik, fontos, hogy felfigyeljen a képernyő felbontására és a processzor erősségére. Ha könyveléssel foglalkozik, akkor kényelmes billentyűzetre és minőséges képernyőre van szüksége. Minden esetre, a legjobb ha vásárlás előtt beszél egy szakértővel, aki tanácsolni tudja.

 

 

savet

Számítógép kamasz számára


Ezt a számítógépet valószínűleg leginkább internet böngészésre fogja használni vagy játékokra. Azonban, ne zavarja ez össze – a játékra tervezett számítógép rendkívül minőséges és erős kell legyen, minőséges tápegységgel, erős processzorral, elég memóriával és kiváló grafikus kártyával. Minimum 50 000 dinárt kell kiadnia ahhoz, hogy megvegyen egy ilyen számítógépet, de az az igazság, hogy 100 000 dinárig is elterjedhet ez az összeg.

 

 

Szeretne a gyerekének olyan számítógépet venni, amilyet ő szeretne, de nehezen tud akkora összeget egyszerre kiadni? A Hitel és még egy fél (link) kiváló megoldás lehet. Ez egy gyors készpénz hitel 0% nominális kamatlábbal, amelyet 30 percen belül jóváhagynak a dokumentáció kézbesítésétől. Itt van a Szabad felhasználású hitel is – hosszúlejáratú készpénz hitel biztosítással, amelyet bármire felhasználhat. Ha pedig törlesztőrészletekre fizetne – válassza az Aranyos kis bankkártyát.