OTP saveti

Ne treba zaboraviti da na sastanak idemo zbog prijatnog društva sa partnerom, a da su mesto, hrana i piće samo propratni činioci. Pročitajte nekoliko korisnih saveta kako da uživate sa vašom drugom polovinom a da ne ispraznite svoje džepove, kartice i novčanike.

Korisni saveti  1. Naša zemlja zaista može da se pohvali prelepom i očuvanom prirodom, bez obzira na mesto u kojem živite. Iskoristite sve te lepote. Isplanirajte dan za planinarenje, ponesite foto-aparat ili mobilni telefon i zajedno napravite fotografije zanimljivih mesta koje ste obišli. Ostaće vam lepe uspomene
  2. Skupa hrana u restoranu takođe ne mora da bude stil na svakom sastanku. Napravite filmsko veče, ili čak filmski dan. Zamračite sobu, iskokajte puno kokica (sa vegetom i puterom su odlične), izaberite neki klasik poput Roman Holiday-a, zavucite se pod ćebe i “voila”!
  3. Kupite izletničku torbu ili korpu koja sadrži escajg, tanjire, čaše... Ovakva investicija će vam se sigurno isplatiti. Napravite zdrav obrok kod kuće, čak i u samoj pripremi hrane možete zajedno učestvovati i uživati u tome. Zgrabite ćebe, frizbi, set za badminton i pripremljenu hranu i otiđite u obližnji park ili šumu gde ćete zasigurno provesti savršeno vreme zajedno.
  4. Ne iziskuje svaki odlazak na neko dešavanje mnogo novca. Istražite malo, internet nam omogućava da lako i brzo dođemo do zanimljivih informacija. Brzo ćete shvatiti da postoji pregršt interesantnih koncerata, izložbi, projekcija filmova koji su potpuno besplatni. Iskoristite to!
  5. Zar nije lep osećaj biti turista u svom mestu? Putovanje se dešava u nama. Zato, nabavite turistički vodič i napravite avanturu svom partneru i sebi. Obiđite znamenitosti svog grada, prošetajte se ili još bolje, provozajte se biciklovima u paru, saznajte nešto novo i zanimljivo o svojoj okolini.

Ostali saveti