0800 23 23 22

Kada znaš za OTP Junior karticu

Sigurna i praktična debitna kartica namenjena deci od 11 do 18 godina.

Zašto OTP Mastercard Junior kartica?

OTP Junior kartica je jedinstvena debitna kartica na našem tržištu i ima niz pogodnosti za korišćenje kako za roditelje ili zakonske zastupnike, tako i za decu koja koriste ovu karticu. Ukoliko želite na vreme da pripremite svoju decu za odgovoran odnos prema ličnim finansijama i troškovima, OTP Junior kartica je pravi izbor za vas.

Predstavlja izuzetno praktično rešenje za svaki dan, u kom dete samostalno obavlja različita plaćanja neophodna za njegove potrebe kao što je džeparac, užina, knjižara, plaćanja tokom boravka na ekskurziji u zemlji ili inostranstvu, online plaćanja i podizanje novca sa bankomata.

Laka kontrola potrošnje

Podesi dnevni limit potrošnje u svojoj m-bank aplikaciji i omogući detetu da raspolaže svojim džeparcem u iznosima koje ti definišeš za podizanje novca na bankomatu, plaćanje na Internetu ili na POS terminalu (u prodavnici, bioskopu…).

Transparentan uvid u plaćanja

Nakon svakog plaćanja koje dete obavi, dobijaš notifikaciju o potrošnji u svojoj m-bank aplikaciji. Na ovaj način imaćeš jasan uvid kako i gde dete troši novac.

Jednostavno digitalno iskustvo

Zahvaljujući lakom povezivanju OTP Mastercard Junior kartice sa mobilnim, dete može obavljati plaćanje telefonom čak i ako zaboravi karticu kod kuće.

Bez pamćenja PIN-a

Za plaćanje iznosa do 4000 dinara nije potrebno unošenje PIN koda, što znači da dete može plaćati manje iznose (užinu, pribor ili neku od dnevnih aktivnosti) bez potrebe da pamti PIN kod.

Dodatno, dobro je da znaš da:

Kako do OTP Junior kartice?

Svi klijenti koji imaju otvoren račun u OTP banci mogu podneti zahtev za izdavanje dodatne OTP Mastercard Junior kartice. Sve što je potrebno od dokumentacije je izvod iz matične knjige rođenih deteta odnosno lična karta maloletnog lica ukoliko je poseduje. Moguće je dobiti jednu karticu za svako dete, a maksimalno četiri kartice.

Nakon što preuzmeš OTP Junior karticu:

 1. Instaliraj m-bank aplikaciju* na svom telefonu
 2. Podesi limite dnevne potrošnje za OTP Junior karticu
 3. Dodaj eWallet/ mobilni novčanik (za Android ili Apple) u mobilni telefon deteta i poveži OTP Mastercard Junior karticu
 4. Prati notifikacije o potrošnji u svojoj m-bank aplikaciji
 5. U slučaju gubitka blokiraj/deblokiraj OTP Junior karticu u par klikova

*Sva podešavanja za OTP Junior karticu možeš obaviti u svojoj m-bank aplikaciji.

Brinemo o našoj planeti:

OTP Junior kartica izrađena je od reciklirane plastike.

Biti deo sopstvene bajke – neprocenjivo

Nagradno takmičenje za korisnike OTP Mastercard debitnih katica u periodu od 20.09. – 20.10.2023. godine. Vikend za 4 osobe u Disneyland© Paris parku.

Ukoliko želite da postanete korisnik OTP Junior kartice, popunite vaše podatke i pružićemo vam sve potrebne informacije o tome kako da do nje dođete.

Popunite polja forme


  0/36


  0/36  Vidi pravila

  Hvala što ste poslali upit naša
  sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

  Mapa ekspozitura

  Pronađite ekspozituru

  Online ekspozitura

  Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

  Saznaj više
  Vrati se gore