O nama | OTP banka Srbija
Kontakt centar 0800 23 23 22

O nama

Banka koja razume vaše potrebe. Finansijska institucija koja prati zahteve tržišta. Timski igrač koji otvara nova poglavlja u digitalizaciji svojih usluga.

Nova OTP banka Srbija startuje sa radom

Nova OTP banka Srbija a.d. Novi Sad, nastala kao rezultat procesa integracije OTP banke Srbija a.d. Beograd (bivše Societe Generale Srbija) i Vojvođanske banke a.d. Novi Sad 30.04.2021. godine je počela sa radom. Ovim činom realizovana je najkompleksnija bankarska integracija ikad realizovana na ovim prostorima, koja ujedno predstavlja strateški potez OTP Grupe sa ciljem da formira vodeću bankarsku instituciju u Srbiji. 

Nakon 19 meseci posvećenosti, više od tri hiljade stručnjaka i profesionalaca uspešno je privelo integraciju kraju. U tome nas nije usporila ni pandemijska kriza koja je obeležila proteklih period, jer kada znaš gde ideš, jasno vidiš put.  Nova banka predstavlja sinergiju najboljih rešenja dva velika bankarska brenda, kao i idealan spoj vrednosti, tradicije, tehničke naprednosti i vrhunskog korisničkog iskustva.

Mreža integrisane banke ostaje na istim lokacijama kao i do sada, sa 197 ekspozitura širom zemlje. Sada OTP banka ima najveći broj bankomata u Srbiji na 305 lokacija, a pored toga klijenti imaju mogućnost podizanja gotovine pod istim uslovima na još 165 bankomata MoneyGet mreže. 

OTP banka je usmerena na inovacije i digitalizaciju svog poslovanja koje omogućava klijentima nove pogodnosti sa fokusom na unapređenje digitalnog bankarstva, brojne pogodnosti za korisnike naših kartica, kao što su korišćenje telefona kao kartice (uz mCard i ApplePay), ali i P2P plaćanja i prenos sredstava privatnim licima putem emaila i telefona i još mnogo toga.

Banka ostaje veran dugogodišnji partner Olimpijskom komitetu Srbije i nastavlja da pruža podršku socijalnom preduzetništvu, a kroz peti Generator projekat ove godine će podržati one koji rešenja pronalaze u digitalizaciji i konstantnim inovacijama, kako bi podstakli brigu o ekologiji i očuvanju životne sredine.

U okviru OTP Grupe posluju i OTP Leasing Srbija, lider na tržištu lizinga u Srbiji po produkciji, kao i OTP Osiguranje koje pruža usluge životnog osiguranja preko OTP banke, kao zastupnika u osiguranju.

Osnovni podaci

Osnovni podaci o našoj banci

Saznaj više

Rukovodstvo

Upoznajte se sa rukovodećim timom OTP banke, timom koji svojim iskustvom i ekspertizom, nastoji da vam obezbedi sigurnu finansijsku budućnost i olakšano poslovanje.

Saznaj više

Organizacija banke

Pogledajte organizacionu šemu OTP banke, ljudi koji za vas u šest sektora i više od dvadeset odeljenja i pripadajućih timova misli o svakom aspektu vašeg poslovanja.

Saznaj više

Godišnji izveštaji

Podrobnije se informišite sa poslovanjem OTP banke, uvidom u objedinjene godišnje izveštaje.

Saznaj više

O grupi

Odlikuje nas timski rad, fokus na poboljšanje iskustava klijenata sa akcentom na usluge i savremene tehnološke inovacije, odnos zasnovan na poverenju i poštovanju i doprinos odgovornom i efikasnom poslovanju.

Saznaj više

Opšti uslovi poslovanja

Pozivamo vas da se upoznate sa opštim uslovima poslovanja OTP banke koji se primenjuju na odnose između vas kao korisnika finansijskih, platnih i ostalih usluga i banke, bilo da ste preduzetnik, fizičko ili pravno lice.

Saznaj više

Održivo poslovanje

Kroz poštovanje principa odživog poslovanja ostvarujemo balans između ekonomskih, socijalnih i ekoloških uticaja i ciljeva.

Saznaj više

Korporativna dokumenta

Upoznajte se sa korporativnim dokumentima OTP banke

Saznaj više

Magazin Finovacije

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 15:00

Saznaj više
Vrati se gore