Díjak és jutalékok magánszemélyeknek


Szolgáltatások a pénzforgalomban

Számlacsomagok

Megjegyzés

Megjegyzés


1. Rendszeres havi jövedelem alatt a fizetési, nyugdíjas vagy eltartási befizetésekre gondolunk 2. Csak ha az ügyfél kezdeményezte a tranzakciót
3. A jutalék akkor van megfizettetve a megtakarított dinár betétekből , ha a kifizetett összeg ugyanabban a valutában vagy külföldi valutában (pénzváltás esetén)
4. Kivéve ha a szolgáltatóval kötött üzleti szerződésben úgy van megfogalmazva, hogy őt számláztassák
5. Amíg technikai okok miatt nem lehetséges a közvetlen utalás, a tranzakció ezen három úton keresztül lesz végbevíve: készpénz kifizetés dinárban a folyószámláról, pénzváltás és készpénz befizetés a devizaszámlára
* A tartós megbízások és a közvetlen utalások csak akkor fognak megvalósulni ha a technikai problémák megoldódnak

 

Bankkártyák

Értékpapírok

Napomena

Megjegyzés


* A kötvényekkel való kereskedelem jutalékai dinárban vannak átszámítva és megfizettetve az aznapi Szerb Nemzeti Bank euró középárfolyama szerint.

 

 

Troškovi

Költségek


A Bank az ügyfelei szolgáltatásasiért bizonyos tényleges költségeket kell kifizessen, mint például a hiredetési költségek a nyilvános információs eszközökben, telefon, telefaks vagy internet költségek, amelyek szükségesek a megbízás végrehajtásához vagy az ügyfél kéréseihez, postaköltségek, útiköltségek, különböző banki költségek és mások. Ezeket az ügyfél a teljes összegben vissza kell fizesse a Banknak, a kiadott számlák alapján.