platni promet platni promet platni promet platni promet

Nemzetközi fizetési forgalom

  • A világ a lába előtt!
  • Gyorsan és biztonságoson pénzig!

 


Deviza pénzváltás

Deviza vétel a bank potenciáljából

Vegyen devizákat a legkedvezményesebb piaci feltételek mellett. Deviza vételekor szükséges benyújtania a devizavételi kérvényt, amely alapján a bank meghatározza az árfolyamot, kiszámítja az összeget és a lehető legrövidebb időn belül eljuttatja Önhöz e-mail vagy fax formájában (utasításától függően).
Érdeklődjön bármely OTP fiókunkban és tudjon meg mindent a devizavételről és a devizavételi kérvény alakításáról. A SWIFT üzenet másolata a külföldi utalásokra el lesz küldve a megadott e-mail címére amint végrehajtották a rendeletet.


A külföldi hitelügyek nyilvántartása

A külföldi hitelügyek alatt azokra a hitelekre gondolunk, amelyeket a rezidensek a nemrezidensektől vesznek fel külföldön, avagy azok a hitelek, amelyeket a rezidensek jóváhagynak a nemrezidenseknek külföldön.

A Bankunk és a SZNB külföldi hitelintézkedések nyilvántartási szolgáltatásai közül a következőket emelnénk ki:

  • A kereskedelmi hitelek nyilvántartása (a szerződés a külföldi beszállítókkal történő kölcsönzést ír elő, azaz a termék vagy felszerelés kifizetése törlesztőrészletekben, kamattal)
  • Kereskedelmi hitelek (olyan hitel, amelyet a bank vagy más pénzügyi szervezet jóváhagy a hitel felhasználójának áru és szolgáltatások fizetéséért, miközben a hitelcél meg van határozva a szerződésben és a hitelezett a külföldi szállítónak fizeti a kölcsönt)
  • A pénzügyi hitel nyilvántartózásának szolgáltatása (a nemrezidensek jóváhagyják a hitelt a rezidenseknek, a hitelt pedig a külföldi pénzügyi eszközökből fizetik ki, a a rezidens hasznára)
Devizaszámlák

Devizaszámlák

A nemzetközi fizetési forgalom szolgáltatását a legkorszerűbb technológia és a széleskörű partenerek hálózata segítségével biztosítjuk.

Fizetés és megfizettetés külföldről

Fizetés és megfizettetés külföldről

A SWIFT alkalmazás és a széleskörű partnereink hálozata segítségével, az átutalásokat még az aznapi valuta árfolyam szerint visszük végbe. A külföldi utalásokkor szükséges kézbesítenie a fizetési megbízást és a vámkezelt külföldi számla másolatát, a proforma számlát vagy a külföldi szerződést.

Dokumentum vezetés

Dokumentum vezetés

A dokumentumnyilvántartás a nemzetközi kereskedelem legbiztonságosabb fizetőeszköze, amely ugyanolyan biztonságot nyújt a szolgáltatások és termékek vevőjének és eladójának.

OTP Express

OTP Express

Az OTP Bank Srbija, a nemzetközi OTP Bankcsoport tagjaként egy sikeres bankhálózat része, amely jelen van Közép- és Délkelet-Európában.

Levelező bankok

Levelező bankok

OTP Banka Srbija a.d. Novi Sad
(S.W.I.F.T. -OTPVRS22)

Villamosenergia-piac

Villamosenergia-piac

OTP Bank – a villamosenergia-piac kereskedelme rendezésének ügynöke Szervezett villamosenergia-piac

Hasznos információk

Szüksége van további információra?