0800 23 23 22

Iskustvo naše zaposlene

Iskustvo naše zaposlene Marija Kovačević

Pre tačno 16 godina, praktično pravo sa odbrane diplomskog rada sela sam u bankarsku stolicu. Nisam imala spremne crne pantalone i košulju u svom ormanu, a ispostavilo se da je rad u banci drugačiji od mojih pretpostavki.

„Dobrodošla u front“, rekoše. Vrlo brzo sam dobila priliku da upoznam poslovanje i sa fizičkim i sa pravnim licima i sve njihove različitosti. Banka mi je pružila mogućnost da budem deo brojnih komercijalnih projekata i digitalnih transformacija, da dobijem brojne licence, usavršavam se, stičem nova iskustva i poznanstva. Kvalitet i timski duh nikada ne dolaze slučajno, oni su rezultat rada i učenja, a u OTP-u ih svakako stičemo.

Važno mi je to i što zaposleni ovde imaju svoj glas i ohrabreni su traže prilike, pa je i mene razvojni put me odveo u Odeljenje za IT projekte i analizu gde sam mogu da sagledam rad u banci iz ugla razvoja aplikacija i unapređenja procesa i gde sam postala deo jednoj sjajnog tima. Iako banke važe za stroge i krute sisteme, radom u OTP-u na projektima dobila sam mogućnost da se upoznam sa agilnom metodologijom rada i ulogama koje nose izuzetan spoj različitih znanja, veštine i oblasti u odnosu na druge kompanije.

 

Marija Kovačević
Savetnik za IT projekte i analizu corporate segmenta

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore