0800 23 23 22

Iskustvo našeg zaposlenog

Iskustvo naše zaposlene Gorane Kukrika

Tokom 2017. godine sam sam počela da radim na poslovima pravnog savetnika u OTP Osiguranju . Od tada Grupa i kompanija u kojoj radim podržavaju moj karijerni razvoj i rast, pa sam u toku rada unapređena nekoliko puta i danas sam na poziciji direktora Odeljenja generalnog sekretarijata.

OTP Grupa neguje stav da svi zajedno treba da se razvijamo i učimo nove i moderne tehnologiije i procese, a kako bismo bili bolji i sebi i klijentima, stoga sam u prethodnim godinama često imala priliku da budem deo radionica, treninga i obuka, a nije nam manjkalo ni team building-a.

OTP Osiguranje kao deo OTP Grupe ima blisku saradnju sa OTP Bankom i drugim članovima Grupe, pa iako smo odvojeni pravni entiteti u međuljudskim odnosima se svi ponašamo kao deo velike zajednice, pristupamo jedni drugima otvoreno, spremni da pružimo podršku i podelimo znanje sa drugima.

Prednost rada u OTP Grupi je što ima nekoliko kompanija koje obavljaju različite finansijske usluge, te pojedinac dobija priliku da stekne uvid u način poslovanja drugih bliskih industrija i time ima priliku da se dodatno gradi i uči.

Gorana Kukrika

Direktor odeljenja generalnog sekretarijata u OTP Osiguranju

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore