Poštovani posetioci,


Aktuelne vrednosti Referentne kamatne stope NBS, kao i vrednosti BELIBOR-a i EURIBOR-a ažurirane na dnevnom nivou, možete pogledati ovde

Finansijski
asistent

Brzo i jednostavno izračunajte najbitnije elemente kredita,kreditnih kartica i štednje uz pomoć android i iOS aplikacije Finansijski asistent.

Detaljnije...
 
poljoprivredni sajam 2017

OTP banka i ove godine na Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu od 13. do 19. maja

OTP banka i ove godine svoju odličnu agro ponudu predstavlja na poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu.

[detaljnije...]


Forum

Održan Vojvođansko-mađarski poslovni forum na Poljoprivrednom sajmu

„Vojvođansko-mađarski poslovni forum", u organizaciji Skupštine AP Vojvodine, Ambasade Mađarske u Republici Srbiji, Mađarsko-srpske trgovinsko-industrijske komore, Trgovinske kuće Mađarske i Privredne komore Vojvodine (PKV), a pod pokroviteljstvom Pokrajinske vlade održan je u okviru 84. Međunarodnog sajma poljoprivrede.

[detaljnije...]Kesic

Zoran Kesić objašnjava vam kako da lako i jednostavno koristite m-banking / mobilno bankarstvo OTP banke.
Niš

OTP na Tari predstavila agro ponudu!

Klub 100P plus, udruženje poljoprivrednika iz Novog Sada, na Tari organizuje 13. Zimski seminar farmera, koji se održava od 29. januara do 04. februara 2017. godine u hotelu Omorika. I na ovom seminaru aktuelne su teme iz oblasti poljoprivrede. Svi učesnici imaju priliku da porazgovaraju sa predstavnicima naučnih institucija, ministarstava, banaka i trgovačkih kuća. OTP banka je i ove godine predstavila svoju odličnu agro ponudu. Kako je bilo na Tari - pogledajte na fotografijama. Više o samoj agro ponudi OTP banke: Poljoprivreda

[detaljnije...]


Niš

Filijala OTP banke u Nišu ponovo na staroj adresi

U ponedeljak, 21. novembra ponovo je otvorena Filijala OTP banke u Nišu, u Ulici Nikole Pašića 28a. Svečanom reotvaranju filijale prisustvovali su premijeri Srbije i Mađarske, gospodin Aleksandar Vučić i gospodin Viktor Orban, gospodin Csányi Sándor, predsednik OTP banke Plc., gospodin Laszlo Wolf, predsednik Upravnog odbora OTP banke Srbija, gospodin Imre Bertalan, predsednik Izvršnog odbora OTP banke Srbija, i ostali prijatelji OTP banke.

[detaljnije...]


Payspot

OTP banka – banka partner platne institucije PAYSPOT

OTP banka je zaključila sporazum o poslovno tehničkoj saradnji i u skladu sa Zakonom o platnim uslugama otvorila namenski račun platnoj instituciji PAYSPOT Novi Sad čime je omogućeno izvršenje platnih transakcija svih klijenata PAYSPOT.

[detaljnije...]