0800 23 23 22

Finansijska edukacija

Upravljajte svojim finansijama sa razumevanjem

Finansijska edukacija

Uvećavanjem svojih finansijskih znanja na putu smo kvalitetnijeg upravljanja ličnim finansijama. U vremenu kada finansijske tehnologije ubrzano napreduju želimo da vam pružimo priliku da se bolje upoznate sa pojedinim bankarskim proizvodima i pojmovima i na taj način budete sigurniji u donošenju važnih životnih odluka.

Korisno je da znate

Leksikon finansijskih pojmova

Kreirali smo leksikom finansijskih pojmova koji se odnose na proizvode i usluge koje klijenti najviše koriste i verujemo da će vam biti od koristi kako biste uvećali svoja finansijska znanja i donosili kvalitetnije finansijske odluke. Pogledajte leksikon!

Leksikon pojmova

Prednosti korišćenja elektronskog i mobilnog bankarstva

Korišćenje elektronskog i mobilnog bankarstva u savremenim uslovima života i poslovanja predstavljaju način da pojedinac ili preduzeće sigurno, jednostavno i brzo obavljaju svoje finansijske transakcije. Ukoliko već niste korisnik elektronskog ili mobilnog bankarstva korisno je da se upoznate sa načinom aktiviranja, glavnim funcionalnostima i prednostima koje su vam na raspolagaju. Saznajte više!

Prednosti korišćenja elektronskog bankarstva

Pet razloga zašto je digitalizacija spas za mala i srednja preduzeća

Ubrzan prelazak na digitalne kanale poslovanja omogućio je brojnim preduzećima da unaprede svoje poslovanje na brojnim nivoima i postignu odlične poslovne rezultate i u redovnim, ali i manje povoljnim okolnostima u širem društvenom ambijentu. Gotovo svi koji su krenuli putem digitalizacije ostaju na tom putu, jer su svedoci novih pogodnostima koje su im raspolaganju i koje rado koriste. Poslovni horizonti se šire, a mogućnosti koje su pred njima su sadržajne, kvalitene i brojne. Najveći broj njih ističe kao najznačajnije prednosti: privlačenje novih kupaca, saradnja sa međunarodnim kompanijama, razvoj novih proizvoda i usluga, svobuhvatniji pristup podacima, bolju saradnju unutar poslovne organizacije itd. Saznajte više!

Pet razloga zašto je digitalizacija spas za mala i srednja preduzeća

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore