E-bank

  • Bank egy kéznyújtásnyira!
  • Intézze banki ügyeit
    korszerűen és biztonságosan!
  • A nap 24 órájában elérhető!

 

Kezelje a pénzét az otthona kényelméből vagy akárhonnan, egyszerűen és biztonságosan, a nap 24 órájában, minimális díjért! Büszkék vagyunk arra, hogy az OTP Bank az első bankok közé tartozik, amelyek kifejlesztették az elektroniku bank szolgáltatásait és folyamatosan dolgozunk azon, hogy korszerűsítsük a rendszert, a nemzetközi trendekhez igazodva.

 

otpdirekt

OTPdirekt

Minden, amire szüksége van egy számítógép, internetcsatlakozás és aktív OTPdirekt internetes szolgáltatás, amelyre regisztrálhat bármely OTP fiókban. Intézze banki ügyeit kényelmesen és gyorsan, otthon vagy a munkán, sorbanállás nélkül!

m banking

m-banking

Bank a mobiltelefonjában! Használja az OTP bank szolgáltatásait bármely pillanatban bárhonnan, a bank munkaidejétől függetlenül, minimális díjért! Az OTP m-banking alkalmazása használata ingyenes a Bonus, Gold és E-csomagokon belül!

sms

SMS értesítések

Az SMS szolgáltatás segítségével hozzájuthat a legfontosabb információkhoz a leggyorsabb úton! Pár másodpercen belül értesül a befizetésekről, a végrehajtott megbízásokról és lekérdezheti a folyószámlája, devizaszámlája és bankkártyája egyenlegét.

sms

Töltse fel a telefonkártyája egyenlegét egy SMS-sel

Ha használja a Visa/Master bankkártyánkat, feltöltheti telefonkártyája egyenlegét egy SMS-sel. A szolgáltatás rendelkezésre áll minden szerbiai mobilszolgáltató felhasználója számára (MTS, Telenor, VIP), az országon belül és külföldön is, az összegtől függetlenül.