Elektronsko bankarstvo Elektronsko bankarstvo Elektronsko bankarstvo Elektronsko bankarstvo

Elektronsko bankarstvo

  • Banka je tamo gde ste vi!
  • Upravljajte svojim novcem moderno i sigurno!
  • Na raspolaganju 24 časa!

Sigurno i jednostavno upravljajte svojim novcem u svakom momentu i gde god se nalazite, 24 časa dnevno, uz minimalne troškove i jedinstvene cene! Ponosni smo što je OTP banka jedna od prvih banaka na tržištu koja je razvila usluge elektronskog bankarstva i kontinuirano radimo na daljem razvoju i usavršavanju ovih usluga, u skladu sa svetskim trendovima.


instant placanja

Instant plaćanja


Mogućnost plaćanja - 24 sata dnevno, sedam dana u nedelji, 365 dana u godini.

 

 

otp direkt

OTPdirekt

Sve što Vam je potrebno jeste računar, pristup Internetu i aktivan OTPdirekt internet servis za koji se možete registrovati u bilo kojoj filijali OTP banke. Obavljajte komforno, sigurno i jednostavno svoje finansijskih transakcija, na poslu ili od kuće, bez čekanja u redu!

m banking

m-banking

Banka u vašem mobilnom telefonu! Koristite usluge OTP banke u svakom momentu i na svakom mestu, bez obzira na radno vreme uz minimalne troškove i jedinstvene cene! Korišćenje OTP m-banking aplikacije je besplatno u okviru Bonus, Gold i E-paketa računa!

sms

SMS obaveštenja

Do najvažnijih informacija sada možete doći na najbrži način – SMS servisom naše banke. Za par sekundi možete dobiti informaciju o uplati koju očekujete, o realizovanoj isplati ili o trenutnom stanju na tekućem, deviznom računu i računima kartica.