0800 23 23 22 Online banking

Kada znaš za dozvoljeni minus, sve lakše planiraš

Neplanirani izlasci, proslave, putovanja i kupovine vas ne moraju ostaviti sa pitanjem ,,Kad će plata?“ Uz brzu pozajmicu OTP banke u vidu dozvoljenog minusa, lako možete rešiti sve.

Zašto je dozvoljeno prekoračenje računa - dozvoljeni minus, dobro rešenje kada vam brzo zatreba novac

 • Razmišljajte na vreme i u nekoliko koraka ugovorite osiguranje. U slučaju nepredviđenih životnih okolnosti, osiguravajuća kuca će otplatiti ostatak duga po dozvoljenom minusu.

Zatvori

Ukoliko nemate odobren dozvoljeni minus, popunite formular i mi ćemo Vas pozvati da vam damo sve informacije o ovoj usluzi.

Dobro je da znate

 • Produžavanje dozvoljenog prekoračenja računa – dozvoljenog minusa je automatsko ukoliko je inicijalno tako ugovoreno. Prilikom odobrenja novog dozvoljenog minusa iznos se utvrđuje na identičan način kao i prilikom prvog odobrenja.
 • Banka zadržava pravo da donese odluku o odobrenju dozvoljenog prekoračenja računa – dozvoljenog minusa, kao i da zatraži dodatnu dokumentaciju i garancije.
 • Menica se koristi kao sredstvo obezbeđenja, međutim ukoliko se odlučite da ugovor zaključite putem davanja elektronske saglasnosti ili posedujete sertifikat za digitalni potpis ili dvofaktorskom autentifikacijom i kompletan proces završavate online, menica vam neće uopšte biti potrebna.

Online odobrenje dozvoljenog prekoračenja računa - dozvoljenog minusa bez odlaska u banku!

Putem našeg elektronskog bankarstva, e-bank-a možete još brže i lakše, a što je najvažnije bez odlaska u banku, da završite kompletan proces od podnošenja zahteva do odobrenja dozvoljenog minusa po tekućem računu na period do 12 meseci. Ukoliko se odlučite za davanje elektronske saglasnosti na ugovornu dokumentaciju, ili uz pomoć sertifikata za digitalno potpisivanje dokumenata ili dvofaktorskom autentifikacijom ceo proces završavate od kuće. Ugovornu dokumentaciju takođe možete potpisati u ekspozituri ili će vam ih naš kurir dostaviti na kućnu adresu.

 

Kako do online realizacije dozvoljenog minusa u nekoliko koraka

 • Ulogujte se na našu e-bank aplikaciju i odaberite polje “Online ekspozitura”. U okviru njega, pronađite polje “Dozvoljena pozajmica po tekućem računu”.
 • Unesite iznos svoje plate sa potvrde, zajedno sa željenim iznosom minusa, periodom trajanja i ostalim poljima koja su navedena kao obavezna.
 • Ukoliko ponuda iz bilo kog razloga ne odgovara vašim potrebama, možete se u svakom trenutku vratiti i promeniti iznos dozvoljenog minusa.
 • Nakon toga, priložite dokumentaciju neophodnu za odobrenje dozvoljenog minusa.
 • Konačno, odaberite i način zaključivanja ugovora o dozvoljenom minusu. Ukoliko se opredelite za davanje elektronske saglasnosti, kao i korišćenjem digitalnog sertifikata, ceo proces ćete završiti od kuće, bez odlaska u banku. Takođe, možete da se odlučite i da proces završite u ekspozituri, ili da vam kurir dostavi dokumentaciju na željenu adresu.
 • Nakon zaključivanja ugovora, novac će se brzo naći na vašem tekućem računu.

  Zatvori

  Spisak potrebne dokumentacije

  Potvrda o zaposlenju i visini primanja

  E-bank

  Sve one svakodnevne transkacije, dostupne su vam na računaru, bez izlaska iz doma i suvišne papirologoije. Ne samo da ćete menjati novac 24/7, već ćemo vam online i jednostavno, odobriti dozvoljeni minus, a i keš kredit.

  E-bank

  Popunite polja forme


   0/36


   0/36


   Vidi pravila

   Hvala što ste poslali upit naša
   sluzba ce vas uskoro kontaktirati.

   Mapa ekspozitura

   Pronađite ekspozituru

   Online ekspozitura

   Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

   Saznaj više
   Vrati se gore