0800 23 23 22
Datum : 23.04.2020

Obaveštenje o promeni korespondentne banke za AUD valutu

Obaveštavamo vas da je OTP Banka Srbija a.d. Beograd promenila korespondentnu banku za izvršavanje plaćanja i prijema sredstava u/iz inostranstva u AUD valuti.

Nova korespondentna banka je:
54A: correspondent bank in AUD
Australia and New Zealand Banking Group LTD, Melbourne, Australia
SWIFT/BIC code: ANZBAU3M

Ukoliko ste korisnik računa u AUD valuti, obaveštavamo vas da je potrebno da svojim ino partnerima, institucijama ili osobama od kojih očekujete priliv u navedenoj valuti, dostavite nove instrukcije za plaćanje u AUD valuti. Za nove instrukcije za plaćanje molimo vas da se putem e-maila obratite svom ličnom bankaru. Ovaj korak je neophodan kako biste i dalje nesmetano mogli da primate (i šaljete) sredstva na račun/račune u AUD valuti.

Molimo vas da o promeni korespondentne banke za AUD valutu obavestite svoje ino partnere (institucije ili osobe od kojih očekujete priliv sredstava) i pošaljete im nove instrukcije u najkraćem mogućem roku, jer prijem sredstava u AUD valuti na vaše AUD račune po osnovu starih instrukcija neće biti moguć nakon 29.04.2020. godine.

Pregled troškova za navedene transakcije, usled izmena korespondentne banke za plaćanja i prilive u AUD valuti možete videti OVDE.

Za sve dodatne informacije, na raspolaganju vam je Kontakt centar Banke na 011 30 11 555.

Vaša OTP banka

Mapa ekspozitura

Pronađite ekspozituru

Online ekspozitura

Tim stručnih online bankara radi za vas svakog radnog dana od 08:00 do 18:00 časova i subotom od 09:00 do 13:00

Saznaj više
Vrati se gore